Bilutleie
Kongsberg
Kollaps
Norge // Kongsberg
Endre personlige detaljer

Leiebil Kongsberg: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil på Kongsberg har du sjansen til å se noe av den flotteste naturen Norge kan by på innenfor en kort kjøretur. Sixt bilutleie har over 100 års erfaring med kundene sine, og prisene er alltid blant de mest gunstige på markedet. I utvalget vårt har vi kategoriene sedan og stasjonsvogn for dagligdags bruk, kompaktbiler for par eller alenereisende, minibusser dersom dere reiser i gruppe, 4x4 som kan være et godt valg hvis dere skal opp i fjellet, eller premium-biler for den som vil ha litt ekstra komfort. Kjøretøyene våre har topp moderne utstyr installert, og både kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert når du booker bil hos oss.

 
 • Kongsberg

  Sixt Bilutleie
  Kirkegårdsveien 45
  3616 Kongsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det er enkelt å leie bil fra Sixt på Kongsberg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie på Kongsberg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er ingen sak å ordne med gratis ombooking av ordren din siden uforutsette ting kan dukke opp, og du kan også være kunde hos oss selv om du er under 25. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skulle du ha ytterligere behov anbefaler vi tilleggstjenester som GPS og vinterdekk dersom forholdene krever det.

Mange muligheter åpner seg med leiebil på Kongsberg

Som nevnt er det veldig mye vakker natur du kan oppsøke i disse traktene, og den nærmeste naturopplevelsen er fossefallet i sentrum av selve byen. Kongsberg Skisenter er et attraktivt sted om vinteren, og herfra er det ikke lang avstand til den populære Gaustatoppen hvor utsikten er enestående. For barnefamilier kan det om sommeren være meget aktuelt med en tur til Bø Sommarland mot sørvest, eller til den naturskjønne innsjøen Eikeren som ligger på vei mot Drammen. Norefjell skisenter er et av Norges fremste og ligger også i rimelig kjøreavstand. Sixt bilutleie på Kongsberg gir deg muligheten til å oppleve et naturskjønt og spennende stykke Norge!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service