Bilutleie på Batsfjord

 

Veibeskrivelse til Batsfjord-stasjon

Adresse

Batsfjord Bilsenter AS, 9990 Batsfjord, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
08:00 - 15:00

Våre tjenester ved Batsfjord

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Båtsfjord regnes som Norges fiskerihovedstad grunnet sin plassering mot Barentshavet i nord. Med leiebil fra Sixt kan du enkelt ta deg rundt langs kysten til de mange forlatte fiskeværene og beundre den ville og vakre naturen som bare Finnmark kan skilte med. Kjører du lenger inn i landet, er det utallige muligheter for ferskvannsfiske i de tallrike små innsjøene. Vår stasjon for bilutleie i Båtsfjord ligger like ved riksvei 891, bare 6 kilometer fra Båtsfjord lufthavn i sør. Hotell og dagligvarebutikker finner du like i nærheten, og Båtsfjord sentrum ligger innerst i den 13 kilometer lange Båtsfjorden. Her kan du nyte stemningen på det lille tettstedet med vel 2000 innbyggere. For fugleinteressert er Fuglefjellet Stauran verdenskjent for sine mange hekkende sjøfugler og havørner, og frister det mer med actionfylte jaktturer, ligger den åpne Finnmarksvidda i umiddelbar nærhet.
Hvordan skaffe leiebil i Båtsfjord?

Hvordan skaffe leiebil i Båtsfjord?

Ettersom Sixt er en av de største forhandlerne i bransjen, får du et godt utvalg av leiebiler fra Båtsfjord stasjon. Her er det økonomibiler som er milde mot reisebudsjettet, 4x4 for ekstra trekkraft, familiebiler for dagligdags bruk, premiumbiler for den kresne eller minibusser med opptil 16 seter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Inkludert i leiebilavtalen får du gode forsikringer, noe som gjør at du slipper uforutsette ekstrakostnader. Vinterdekk kan bestilles ekstra og er nyttig i dette værharde området. Oppgraderinger som garantert navigasjonssystem og barnesete til minsten kan også bestilles på våre nettsider for en billig penge. Sixt bilutleie på Båtsfjord stasjon hjelper deg å oppleve det beste av Nord-Norge.
Show more

Greit å vite når du leier på Batsfjord

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Batsfjord.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Batsfjord?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Batsfjord?
Bestill en langtidsleie ved Batsfjord ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie på Batsfjord

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Batsfjord?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Batsfjord

    Vis mer