Bilutleie
Avaldsnes
Kollaps
Norge // Avaldsnes
Endre personlige detaljer

Leiebil Avaldsnes: Sixt Bilutleie online

Det er svært enkelt å leie bil i Haugesund, spesielt hvis du ankommer Haugesund lufthavn på Karmøy, som er flyplassen i området som nå er en del av kommunene Karmøy og Tysvær. Det er to Sixt-stasjoner for bilutleie på dette stedet helt vest i Norge, Haugesund flyplass og Avaldsnes. Du kan velge mellom et stort utvalg bilkategorier, som blant annet stasjonsvogn, 4x4, luksus, lastebiler og andre kjøretøy. Den beste måten å oppleve Vestlandet og Rogaland på er med en egen leiebil fra Sixt som tar deg dit du måtte ønske.

 
 • Haugesund lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Haugesund

  Sixt Bilutleie
  Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Avaldsnes

Du kan lese mer om våre mange bilkategorier og leiebiltjenester ved å klikke på den stasjonen du ønsker deg. Ved å klikke deg videre kan du få bilutleie i Avaldsnes og bestille de ekstratjenestene du ønsker for leiebilen din. Behøver du barnesete eller en GPS? Det er selvsagt også mulig. Vi kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell, men vi har alltid en tilgjengelig leiebil i bilkategorien du ønsker.

Kjøretur i Avaldsnes med Sixt

Avaldsnes var tidligere en kommune i Rogaland, men som ble innlemmet i Karmøy og Tysvær kommuner i 1965. Begge kommunene er nabokommuner med Haugesund, og Avaldsnes har flotte naturområder, fjell og strender - rett og slett alt hva en naturentusiast kan ønske seg i Norge. Ved å bestille en leiebil i Avaldsnes kan du kjøre rundt og oppleve mye av områdets rike historie, blant annet ved å kjøre til Avaldsnes kirke eller Olavskirken fa 1250. Det finnes også et middelaldermuseum som kan nås enkelt med en leiebil fra Sixt. Eller hva med å kjøre til Bukkøy for å besøke den konstruerte vikinggården i ordentlig middelalderstil? Med leiebil i Avaldsnes kan du oppleve det du ønsker med høy komfort på transportetappene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service