Bilutleie på Lagos International Flyplass

 

Veibeskrivelse til Lagos International Flyplass-stasjon

Adresse

Ikeja 01, . Lagos, Nigeria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 18:00
Helligdager
08:00 - 18:00

Våre tjenester ved Lagos International Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ved å benytte deg av et av Sixt sine gode tilbud på leiebil fra Lagos internasjonale flyplass er du i sikre hender, takket være vår lange erfaring i bransjen og våre dyktige ansatte. Kategoriene vi tilbyr herfra er sedaner for kjernefamilien, robuste 4x4 som tåler mange slags veiforhold eller minibusser med ekstra god plass til hele reisefølget. Du trenger ikke å tenke på avstandene i Nigeria, ettersom fri kjørelengde kommer med samtlige kategorier, og air condition vil fort vise seg å bli et kjærkomment ekstragode. Det er også mulig å skaffe seg oppgraderinger som lokalt SIM-kort og barnesete til minstemann. Sixt bilutleie på Lagos internasjonale flyplass ønsker deg en god tur!
Hvordan leie bil på Lagos internasjonale flyplass?

Hvordan leie bil på Lagos internasjonale flyplass?

Flyplassen i Lagos (LOS), eller Murtala Muhammed internasjonale flyplass, er den største i landet og mottar over 6 millioner reisende årlig. Det vil likevel ikke by på noen problemer å finne frem til Sixt sin skranke på flyplassen, ettersom lufthavnen er godt organisert, og vår oransje logo er lett å få øye på. Her vil våre serviceinnstilte ansatte raskt og effektivt geleide deg frem til ditt ventende, skreddersydde kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev verdensmetropolen Lagos

Opplev verdensmetropolen Lagos

Lagos er et av de mest folkerike, urbane områdene på hele det afrikanske kontinentet og er dermed proppfull av severdigheter og folkeliv. Her finnes selvsagt utallige markeder du kan besøke med leiebil fra Lagos internasjonale flyplass. På disse markedene blir det solgt mye forskjellig afrikansk håndverk, og på torgene kan du få kjøpt frukt og grønt som er dyrket i naturlige omgivelser. Kom deg til havnen og se den yrende industrien, og fra strandområdet Bar Beach kan du nyte utsikten over Guineabukta med de majestetiske høybyggene i bakgrunnen. Sixt bilutleie på Lagos internasjonale flyplass ser frem til ditt oppmøte.
Show more

Greit å vite når du leier på Lagos International Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lagos International Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lagos International Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lagos International Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Lagos International Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Lagos International Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lagos International Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lagos International Flyplass

Vis mer