Bilutleie på Lagos Ikeja

 

Veibeskrivelse til Lagos Ikeja-stasjon

Adresse

Old Secretariat Ikeja GRA, . Lagos, Nigeria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 18:00
Helligdager
07:00 - 18:00

Våre tjenester ved Lagos Ikeja

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Ikeja stasjon i Lagos! Her i Lagos Region kan du få en god smak av Afrikas kultur og yrende folkeliv, siden det er den nest største byen på kontinentet. Her er det mengder av markedsplasser med alskens lokale souvenirer du kan skaffe deg, og kom deg mot nord til Computer Village der du kan få kjøpt mye billig elektronikk. Filialen vår ligger såpass nær Lagos lufthavn at det bare er en kjapp tur med drosje, og våre erfarne ansatte vil gi deg et godt førsteinntrykk av Nigeria. Når du har leiebil, er det enkelt å komme seg til bykjernen og skyskraperdistriktet dersom du vil ha urbane opplevelser, og i Lagos Region kan du finne både lokale og internasjonale matretter på de tallrike spisestedene.
Hvordan skaffe leiebil på Ikeja stasjon i Lagos?

Hvordan skaffe leiebil på Ikeja stasjon i Lagos?

Vi har et utvalg av bilmodeller vi er svært stolte av, og med Sixt er du alltid sikret et moderne kjøretøy. Du kan velge mellom kategorier som tilfredsstiller de fleste behov, for eksempel kompaktbiler så du kommer frem i de trange gatene, eller en minibuss med hele 29 seter så du får med hele avdelingen dersom dere er her for business. Vi tilbyr også 4x4 og familiebiler til hyggelige priser, og du kan etter avtale både hente og levere kjøretøyet til ditt på et spesielt tidspunkt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du får ekstragoder som fri kjørelengde og tredjepartforsikring inkludert, og dermed kan du bli godt kjent med Nigerias største by. Du sparer mye tid på å ordne med leiebil på Ikeja stasjon i Lagos.
Show more

Greit å vite når du leier på Lagos Ikeja

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lagos Ikeja.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lagos Ikeja?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lagos Ikeja?
Bestill en langtidsleie ved Lagos Ikeja ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Lagos Ikeja

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lagos Ikeja?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lagos Ikeja

Vis mer