Bilutleie på Abuja

 

Veibeskrivelse til Abuja-stasjon

Adresse

Constitution Avenue, 234-9 Abuja, Nigeria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 18:00
Helligdager
07:00 - 18:00

Våre tjenester ved Abuja

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Abuja stasjon! Nigerias hovedstad er en godt planlagt og organisert by som byr på mye flott arkitektur, og du kan fritt oppleve byen og omegn med en leiebil. Vår stasjon ligger perfekt plassert for den forretningsreisende, siden det er kort avstand til Abuja internasjonale konferansesenter, og kjører du mot vest, kommer du til den imponerende Abuja nasjonale stadion. I dette strøket finner du også flere regjeringsbygg og ambassader, og mot nordøst kan du nyte grønne omgivelser i den store Millennium Park. Den nasjonale moskeen er et flott skue, og Abuja er omringet av grønt landskap som innbyr til oppdagelsesturer. Filialen vår ligger rett ved Constitution Aveny som er en av Abujas hovedgater, og det ligger bussholdeplass bare noen minutters gange unna oss.
Enkelt å ordne med leiebil på Abuja stasjon

Enkelt å ordne med leiebil på Abuja stasjon

Det vil være enkelt å finne et kjøretøy hos oss som vil passe til din situasjon. Her kan du nemlig velge blant kompaktbiler, familiebiler til dagligdags bruk, solide 4x4 eller minibusser dersom du har stort reisefølge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan nyte full fleksibilitet med Sixt fordi du etter avtale både kan hente og levere kjøretøyet til alle døgnets tider, og som ekstragoder får du blant annet ubegrenset kjørelengde for å kunne se mer av Nigeria. Air condition vil også bli uvurderlig på disse breddegrader. Du kan i tillegg enkelt bestille tilleggstjenester som barnesete og mobiltelefon med lokalt SIM-kort. Alt skulle dermed være klart for å leie bil på Abuja stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Abuja

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Abuja.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Abuja?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Abuja?
Bestill en langtidsleie ved Abuja ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Abuja

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Abuja?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Abuja

Vis mer