Bilutleie på Abuja International Flyplass

 

Veibeskrivelse til Abuja International Flyplass-stasjon

Adresse

Abuja 09, . Abuja, Nigeria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 18:00
Helligdager
08:00 - 18:00

Våre tjenester ved Abuja International Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Abuja internasjonale flyplass gjør det lettvint og rimelig å komme seg rundt i Nigerias hovedstad med eget kjøretøy. Her finner du kategorier som familiebiler for dagligdags bruk, robuste 4x4-varianter eller minibusser med ekstra mange seter — ja, faktisk så mange som 29 seter! Vi gir deg flere praktiske ekstragoder som ubegrenset kjørelengde og air condition som vil sørge for effektiv temperaturregulering i bilen. For andre nyttige tilleggstjenester som lokalt SIM-kort eller barnesete til junior kan du bestille dette samtidig som du foretar din reservasjon.
Hvordan leie bil på Abuja internasjonale flyplass? Flyplassen i Abuja (ABV) kalles også Nnamdi Azikiwe internasjonale lufthavn, og ligger godt og vel en halvtimes kjøring unna Abuja by. Du finner Sixt sin skranke for bilutleie like etter ankomst, og etter avtale kan du både hente og levere kjøretøyet tilbake etter eget tidsskjema. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vårt profesjonelle team vil sørge for effektiv service og besvare alle eventuelle spørsmål om leiebilavtalen eller bidra med verdifulle, lokale reisetips.
Få et innblikk i Vest-Afrikas kultur og landskap

Få et innblikk i Vest-Afrikas kultur og landskap

Abuja er en av verdens raskeste voksende byer, noe som har ført til at den er blitt en smeltedigel av ulike folkeslag og kulturer. Med leiebil fra Ajuba internasjonale flyplass kan du ta turen til den spektakulære Zuma Rock, som regnes som Nigerias svar på Ayers Rock, og for å stresse ned fra storbyens travle liv, kan du spankulere rundt i Millennium Park, som er den største parken i byen. Om du er interessert i lokalt håndverk, bør du ta turen til Arts & Crafts Village hvor du finner en mengde salgsboder hvor lokale håndverkere selgere sine produkter. Med leiebil fra Abuja internasjonale flyplass kan alt dette og mer til bli en realitet.
Show more

Greit å vite når du leier på Abuja International Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Abuja International Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Abuja International Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Abuja International Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Abuja International Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Abuja International Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Abuja International Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Abuja International Flyplass

Vis mer