Bilutleie
Zeeland
Kollaps
Nederland // Zeeland
Endre personlige detaljer

Leiebil Zeeland: Sixt Bilutleie online

Zeeland er en egen provins helt vest i Nederland og er et spektakulært sted bestående av mange halvøyer og strender. Den kalles derfor «Sjølandet» og mottar mange turister om sommeren som vil kaste seg ut i det blå havet. Med leiebil i Zeeland kan du finne ditt eget strandparadis, siden du ikke trenger å følge mengden med turistbusser, og du kan også nyte den vakre kystlinjen til fulle mens du kjører langs strendene. Kategoriene du får med Sixt, er økonomibiler, familiebiler og varebiler, eller bli en kjendis på stranden når du parkerer der med en av våre luksusmodeller.

 
 • Rotterdam Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Rotterdam

  Sixt Bilutleie
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Zeeland?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixts stasjoner i området og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får air condition og ubegrenset kjørelengde med våre fleste modeller, så du kan tilbakelegge hele den lange kyststrekningen. Andre nyttige ekstragoder kan velges på våre nettsider, og på flere stasjoner er det døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Zeeland

Her finnes det utallige muligheter for både solslikking og bading, og Zeeland består av vakkert landskap du kan beundre fullt ut mens du kjører på halvøyene. Ta bilen din til Renesse, en meget interessant liten by som blir spesielt attraktiv om sommeren når det er yrende natteliv og glimrende muligheter for kulinariske opplevelser. Her kan du også få ekte sydhavsfølelse ved å leie en bungalow, som også har basseng og lekeplasser som gjør dette til et passende oppholdssted for hele familien. Nyt det tilbakelente strandlivet og sommer og sol med Sixt bilutleie i Zeeland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service