Bilutleie på Gent

 

Mest populære i Gent

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Gent som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Gent-stasjon

Adresse

Kortrijksesteenweg 1127c, 9051 Gent, Belgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Gent

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Gent er en viktig by for industri, forskning og transport i Belgia. Når du henter din leiebil i Gent fra Sixt, kan du fritt utforske denne byen som i middelalderen var et av de største og viktigste sentrene i Nord-Europa. Du kan kjøre langs elvebredden og se mange vakre fotomotiver, og spesielt om kvelden er det særdeles vakkert med alle lysene som speiler seg i vannflaten. Sixt sin stasjon ligger like ved sentralbanestasjonen Gent-Sint-Pieters, hvor du kan komme deg med jernbane fra omtrent hvor som helst i Belgia. Dersom du tar trikk eller buss går du av ved stoppestedet Gent Meerstraat, som ligger bare et steinkast unna. Beveg deg rundt i Gents historiske senter for å få et godt glimt av byens tidligere storhetstid.
Hvordan skaffe leiebil i Gent?

Hvordan skaffe leiebil i Gent?

Sixt kan skaffe deg en modell skreddersydd til stort sett alle typer reiseformål. Velg mellom kategorier som familiebiler, økonomibiler, 4x4, luksusmodeller eller varebiler dersom du trenger å frakte noe. Du trenger ikke bekymre deg for å bli forsinket til oppmøtet, da utlevering av bilen kan foretas døgnet rundt. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Alle våre leiebiler er godt forsikret, og du kan uten problemer ordne med tilleggsgoder som navigasjonssystem og ekstra sjåfør på våre oversiktlige nettsider. Våre blide medarbeidere vil med glede besvare alle spørsmål du måtte ha, så ikke nøl med å prøve Sixt bilutleie i Gent.
Show more

Greit å vite når du leier på Gent

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Gent?
For å leie en bil med SIXT ved Gent må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Gent.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Gent?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 115 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Gent

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Gent?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Gent?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Gent

    Vis mer