Bilutleie
Hoofddorp
Kollaps
Nederland // Hoofddorp
Endre personlige detaljer

Leiebil Hoofddorp: Sixt Bilutleie online

Rundt 15 kilometer vest for Nederlands hovedstad Amsterdam ligger Hoofddorp. Provinsen Nord-Holland byr på en rekke ulike byer, som sjarmerende Haarlem og de eldre gullalderhavnene Hoorn og Enkhuizen. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Hoofddorp finner du et bredt utvalg moderne og pålitelige kjøretøy som kan ta deg rundt i Nederlands ikoniske nordre provins, fra kanalbyene til de brede sandstrendene langs kysten. Leier du bil i Hoofddorp, kan du velge mellom prisgunstige sedaner, brukervennlige stasjonsvogner, romslige minibusser og kraftige 4x4 for mer krevende kjøreforhold.

 
 • Hoofddorp

  Sixt Bilutleie
  Kruisweg 791
  2132 NG Hoofddorp

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Den beste kjøreopplevelsen med egen leiebil fra Sixt

Ankommer du Amsterdam flyplass Schiphol (AMS), er det enkelt å komme seg til Sixt sin filial i Hoofddrop med tog eller taxi. Vi ligger bare et steinkast unna førsteklasses hoteller og konferansearenaer i området. Her sørger vi alltid for at du får en leiebil i ønsket kategori, men vi gjør deg oppmerksom på at tilgjengelige modeller varierer ved ankomst. For å gi deg en ekstra god opplevelse har vi inkludert tredjepartforsikring i prisen på alle leiebiler i Hoofddorp, og vi har rimelige tilleggstjenester som kan bestilles for å skreddersy kjøretøyet ditt. Dersom du planlegger en lengre tur, kan det for eksempel lønne seg å bestille GPS og registrere en ekstra sjåfør på forhånd.

Få med deg alle Hoofddorps begivenheter

Til å være en liten by har Hoofddorp mange uforglemmelige opplevelser på lur. Om sommeren finner flere attraktive musikkfestivaler som Mystery Land og Meer Jazz sted i sentrum. Byen er strategisk plassert og er et ideelt utgangspunkt for kjøreturer i Randstad-regionen. Med egen leiebil i Hoofddorp kan du på samme dag kombinere forretninger eller shopping i Amsterdam, en avslappende ettermiddag på stranden i Zandvoort og en fin middag i Haarlem. For forretningsreisende er det ingen sak å ta seg fra Sixt sin filial til konferansesentrene Event Center Fokker eller RA Marketing.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service