Bilutleie
Apeldoorn
Kollaps
Nederland // Apeldoorn
Endre personlige detaljer

Leiebil Apeldoorn: Sixt Bilutleie online

Nesten midt i det kompakte landet Nederland ligger Apeldoorn, der du har kort avstand til flere kjente byer og severdigheter. Det er blant annet rimelig kjøreavstand til Amsterdam, Eindhoven og Düsseldorf, så det vil ikke skorte på ting å gjøre når du bestiller leiebil i Apeldoorn. Vi byr på kjøretøy i kategorier som passer til de fleste behov, og vi har en variert bilpark med et utvalg modeller som passer for enhver smak. Vi har brukervennlige familiebiler, økonomibiler til fornuftige priser, romslige minibusser eller premiummodeller for deg som verdsetter ekstra kvalitet. Når du benytter Sixt, kan du være trygg på at det ikke er noen skjulte kostnader som vil dukke opp.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Bilutleie
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan man ordner med leiebil i Apeldoorn

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Apeldoorn og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Tredjepartforsikring er inkludert i prisen uansett hvilken kategori du velger her, men det er også mulig å ordne med ytterligere beskyttelse for små ekstrabeløp. Tilleggstjenester som barnesete og dieselmotor kan også være lurt å ha ved behov, og spør gjerne våre velvillige ansatte om det som måtte ligge deg på hjertet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du oppleve med leiebil i Apeldoorn?

Har du med deg familien, vil det nok friste med et besøk til dyrehagen Apenhuil, som spesialiserer seg på primater og er et av de fremste i Nederland. Avstandene er også ganske korte i dette landet, og derfor kan du få sett mye på kort tid i det åpne og oversiktlige landskapet. Het Loo-palasset er et glimrende stykke arkitektur som nå også tjener som et museum og har mange besøkende. For ditt opphold har Sixt bilutleie i Apeldoorn alt du trenger for personlig mobilitet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service