Bilutleie på Apeldoorn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Apeldoorn-stasjon

Adresse

Zwolseweg 538, 7345 AN Apeldoorn, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
09:00 - 16:00

Våre tjenester ved Apeldoorn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I et område omringet av skog og åkre finner du Sixt sin stasjon for bilutleie utenfor Apeldoorn — et perfekt utgangspunkt for å se Nederlands åpne landskap. Ettersom byen ligger nesten midt i landet, er det kjøreavstand til mange byer og severdigheter, og Apeldoorn sentrum ligger noen få kilometer mot sør. Besøk det praktfulle Het Loo-palasset som ble bygget på 1600-tallet og har en av Nederlands flotteste hager som omringer byggverket. Om du ønsker å hente din leiebil fra Apeldoorn stasjon går det fort å komme seg til oss med taxi fra sentrum. Bussholdeplass ligger i gangavstand unna vår filial, og her vil du bli tatt hjertelig imot og få en smidig overgang fra offentlig til personlig transport. Kjør langs kanalen som renner gjennom byen for å se mange flotte bygninger og broer.
Hvordan skaffe leiebil på Apeldoorn stasjon? Velg den kategorien som passer deg best fra vår moderne bilflåte bestående av modeller fra de mest fremtredende leverandørene. Her tilbyr vi økonomibiler til overraskende lave priser, brukervennlige familiebiler, SUV som kan kjøre på alle slags veier, minibuss for større grupper eller luksusmodeller dersom du vil kjøre rundt med stil. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med fri kjørelengde kan du bli godt kjent med Apeldoorn og omegn, og tredjepartsforsikring er også alltid inkludert. Navigasjonssystem er et anbefalt tilleggsgode og du kan også bestille flere tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør. Sixt bilutleie på Apeldoorn stasjon venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier på Apeldoorn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Apeldoorn?
For å leie en bil med SIXT ved Apeldoorn må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Apeldoorn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Apeldoorn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 130 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Apeldoorn

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Apeldoorn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Apeldoorn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Apeldoorn

    Vis mer