Bilutleie i Eindhoven

 

Mest populære i Eindhoven

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Eindhoven Flyplass som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Eindhoven

Hvordan skaffe leiebil i Eindhoven?

Hvordan skaffe leiebil i Eindhoven?

Eindhoven er lokalisert i det sørøstlige Nederland og har omkring 750 000 innbyggere i byområdet. Dermed er dette en storby som er full av attraksjoner, og den ligger i et attraktivt område med flere andre byer som til sammen danner et metropolområde med rundt 2 millioner mennesker. Nederland har spilt en viktig rolle i Europas historie, og du kan se historiske vitnesbyrd på dens status i de mange museene i Eindhoven. Leiebil er best for å se alt som er av severdigheter, og kategoriene som Sixt gir deg, er økonomibiler, familiebiler, luksusbiler for å kjøre rundt med stil eller minibusser med god seteplass. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om Sixts stasjoner i Eindhoven og ekstratjenestene som er tilgjengelig. Se hele metropolområdet med ubegrenset kjørelengde som kommer med våre fleste kjøretøy, samt air condition som sørger for inneklima som passer deg. Velg deg andre praktiske tilleggsgoder på våre nettsider, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Eindhoven Ta deg en rundtur først for å bli kjent med byens gatenett, og da vil du også få øye på flere digre kirker med store spir som rager mot himmelen. Her er det mange muligheter for shopping og gastronomiske opplevelser, og her finnes kasinoer hvor du kan prøve lykken. Spesielt vakkert er grøntområdet Karpendonkse Plas, med en idyllisk innsjø i midten. Her kan du ta bilen din og nyte en god piknik, og sirkus og andre aktiviteter finner ofte sted her. Bli også kjent med andre steder i nærheten, siden du har Nederland til full disposisjon med Sixt bilutleie i Eindhoven.
Show more

Greit å vite når du leier i Eindhoven

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Eindhoven?
For å leie en bil med SIXT ved Eindhoven må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Eindhoven.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Eindhoven?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Eindhoven. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1717 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Eindhoven

Hva trenger jeg for å leie en bil i Eindhoven?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Eindhoven?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Eindhoven?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Eindhoven

Vis mer