Bilutleie
Nederland
Kollaps
Nederland
Endre personlige detaljer

Leiebil Nederland: Sixt Bilutleie

Med leiebil i Nederland har du muligheten til å oppdage "tulipanenes hjemland" på nært hold. Sixt gir deg fri kjørelengde slik at du kan du ta så mange rundturer du vil — helt i ditt eget tempo. Avhengig av hvilken stasjon du vil hente din leiebil, kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy innen bilkategorier som sedan, stasjonsvogn, SUV, sportsbil eller minibuss.

Bestill leiebil i Nederland

Ved å klikke på linkene ovenfor får du mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Nederland og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du finner oss ved de fleste av landets største byer, flyplasser, sentrale togstasjoner og andre sentrale knutepunkt. Alle leiebiler fra Sixt er mindre enn et halvt år gamle og godt forsikret. Ønsker du ytterligerer forsikring på bilen eller andre tilleggsgoder som GPS, ekstra sjåfør eller barneseter til de minste, kan du bestille dette via telefon eller på våre brukervennlige nettsider. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket kategori, men kan dessverre ikke garantere for en eksakt bilmodell.

Føl deg trygg på veiene med leiebil fra Sixt i Nederland

Veinettet i Nederland holder en meget god standard, og de fleste lover og regler for trafikksikkerhet er de samme som i Norge. Legg likevel merke til følgende:

  • Vikeplikt for biler fra høyre gjelder også i rundkjøringer hvis ikke annet er angitt.
  • Minimumsalder for å leie bil er 21 år, og for sjåfører under 25 år kommer det et ekstra tilleggsbeløp.

Hva kan du se med leiebil i Nederland

Et besøk til Nederland er ikke komplett før du har tatt turen innom hovedstaden Amsterdam. Byen med de mange kanalene er kanskje mest kjent for Anne Frank-huset og Van Gogh-museet i tillegg til et rikt underholdnings- og kulturtilbud. Men Nederland har mye mer enn hovedstaden å by på. Landets totale lengde fra nord til sør er bare cirka 300 kilometer, noe som gjør det mulig å krysse på kun et par timer. Besøk Rotterdam med Europas desidert største havn og Den Haag er senter for Nederlands regjering og parlament. I sør grenser landet til vakre Belgia og i øst ligger Tyskland som åpner veier for resten av Europa. Med bilutleie i Nederland har du et hav av muligheter foran deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service