Bilutleie
Tivat
Kollaps
Montenegro // Tivat
Endre personlige detaljer

Leiebil Tivat: Sixt Bilutleie online

Hvis kombinasjonen av luksuriøse promenader, superyachter, elegant arkitektur og sol høres ut som noe for deg, er en tur til den lille, attraktive byen Tivat i Montenegro et perfekt reisemål. For å få mest mulig ut av reisen på behagelig vis kan du leie bil i Tivat til konkurransedyktige priser hos Sixt. Velg mellom kjøretøy som sedan til familien, kompaktbil til single eller par, minibusser til grupper eller firehjulsdrevne og robuste SUV-modeller til utflukten.

 
 • Tivat Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Terminal
  85320 Tivat

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Tivat Busstasjon

  Sixt Bilutleie
  Bonici 1
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Tivat Porto Montenegro

  Sixt Bilutleie
  Obala BB-Porto Montenegro
  85320 Tivat

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Komfortabel og praktisk med egen leiebil

Du finner oss på våre stasjoner for bilutleie i Tivat, for eksempel på flyplassen (TIV) og i byens havn. Våre ansatte er klare til å levere ut leiebilen og dele sin lokalkunnskap med deg. Fordi det er så korte avstander, vil du med egen leiebil i Tivat komme fortere frem enn med kollektivtrafikk, spesielt i sommermånedene, ettersom blant annet Kotorbukten tiltrekker seg badelystne gjester. Samtlige av bilmodellene fra Sixt i Tivat kommer med air condition og 100 km kjørelengde inkludert i prisen. Vi har også gode tilbud på ekstra skadeforsikring og andre rimelige tilleggstjenester. Ta også gjerne kontakt med Sixt bilutleie i Tivat hvis du har spørsmål. Vi garanterer at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, men modellen kan variere ut fra tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk vakker natur og middelalderbyer

Omringet av fjell og med en førsteklasses marina mot Adriaterhavet er Tivat den perfekte basen for å utforske omkringliggende landsbyer og øyer langs Montenegros vakre kyst. Fra byen Tivat har du enkel tilgang til både fjell og havn og omkringliggende landsbyer, som Vrmac and Lu%u0161tica-halvøyene. Et snaut kvarter unna med bil finner du den populære badebukten i Kotor %u2013 en sjarmerende middelalderlabyrint i dramatiske og vakre omgivelser. Her eksisterer fortiden og nåtiden side ved side. Ved å leie bil i Tivat kan du stressfritt utforske denne spennende byen og omkringliggende middelalderperler og badebyer.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service