Bilutleie
Chihuahua
Kollaps
Mexico // Chihuahua
Endre personlige detaljer

Leiebil Chihuahua: Sixt Bilutleie online

Chihuahua ligger midt i det nordlige Mexico og har godt og vel 1 million innbyggere. Den er hovedstaden i staten med samme navn, som er Mexicos største og svært innholdsrik på natur og severdigheter. I Chihuahua finner du mye meksikansk historie, og staten grenser mot USA i nord. Grunnet sin sentrale plassering er den også en god startbase for å utforske både staten og resten av dette spesielle landet, som best kan gjøres med Sixt bilutleie fra Chihuahua. Sixt tilbyr et bredt utvalg kjøretøy som alle er under et halvt år gamle. Velg blant økonomibiler, familiebiler og 4x4 som tåler krevende kjøreforhold.

 
 • Chihuahua Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blvd Juan Pablo II Km 14
  31390 Chihuahua

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Chihuahua?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Chihuahua flyplass (CUU) og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Hele byen og de nærliggende områdene er tilgjengelige med fri kjørelengde som følger med alle modeller, samt air condition som er svært nyttig i det varme klimaet. Andre tilleggsgoder som GPS og barnesete kan du alltid velge på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Chihuahua

Chihuahuas rike historie kan utforskes i de mange spennende museene som du finner her, som den tidligere boligen til Mexicos første president Benito Juarez. Med leiebil i Chihuahua kan du enkelt kjøre til byens digre katedral som ligger i nærheten av Plaza de Armas, hvor en ekte meksikansk atmosfære henger i luften. Parker bilen ved en av byens største gågater, Calle Libertad, og betrakt de mange praktfulle byggverkene. Ta deg gjerne også en dagstur til USA med alt som det enorme landet har å by på av opplevelser. Sixt bilutleie i Chihuahua ser frem til å ta i mot deg på flyplassen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service