Bilutleie på Chihuahua Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Chihuahua Flyplass

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Chihuahua Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Chihuahua Flyplass-stasjon

Adresse

Blvd Juan Pablo II Km 14, 31390 Chihuahua, Mexico
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Chihuahua Flyplass

Sixt bilutleie på Chihuahua flyplass i Mexico

Sixt bilutleie på Chihuahua flyplass i Mexico

Med leiebil fra Sixt kan du fritt kjøre rundt i det nordlige Mexico og nyte full mobilitet. I vår varierte bilpark finner du en modell som er skreddersydd til ditt formål, enten det er ekskursjoner eller små ærender som skal gjøres. Den kompakte Chevrolet Spark er et populært valg, og Nissan Altima er en brukervennlig og praktisk sedan. Vi har også stasjonsvogner, SUV-er og 4x4 som står fritt til din disposisjon. Reis så langt du vil med fri kjørelengde, som er inkludert med samtlige modeller, pluss air condition som fort kan bli en nødvendighet i dette klimaet.
Hvordan bestille leiebil på Chihuahua lufthavn, CUU?

Hvordan bestille leiebil på Chihuahua lufthavn, CUU?

Flyplassen er også kjent som General Roberto Fierro Villalobos internasjonale lufthavn, hvor godt over 1 million passasjerer lander hvert år. Den er plassert nordøst for Chihuahua by, og leiebil er det klart beste valget for enkelt kunne reise videre fra Chihuahua flyplass. Vi har lagt vår stasjon innenfor flyplassområdet, hvor du vil bli ønsket vel møtt av våre smilende ansatte og få hjelp med eventuelle reisetips. Dette er stedet hvor du både kan hente og levere tilbake bilen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men kategorien du har bestilt, vil du garantert få.
Mulighetene med leiebil fra Chihuahua flyplass

Mulighetene med leiebil fra Chihuahua flyplass

I byen finner du mange severdigheter som du lett kan forflytte deg mellom med egen leiebil. Kjør til El Palomar bypark, som tidligere var en slum, og byens flotte rådhus eller regjeringspalasset. Her finnes også en godt bevart akvedukt, som ble brukt til å frakte vann fra fjellene. For de shoppingglade er det mange kjøpesentre å boltre seg i, og selvsagt er det bygd mange museer med flotte gjenstender som er klare til å beundres. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie på Chihuahua flyplass.
Show more
Greit å vite når du leier på Chihuahua Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Chihuahua Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Chihuahua Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chihuahua Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Chihuahua Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie på Chihuahua Flyplass
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Chihuahua Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Chihuahua Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Chihuahua Flyplass

    Vis mer