Bilutleie
Cancun
Kollaps
Mexico // Cancun
Endre personlige detaljer

Leiebil Cancun: Sixt Bilutleie online

Kystbyen Cancun i delstaten Quintana Roo, er en av Mexicos mest glamorøse og innholdsrike destinasjoner med turkisblått hav og perfekte badeforhold året rundt. La deg forføre av den eksotiske atmosfæren med palmetrær langs strendene og den varme og friske sjøluften som blåser friskt innover mot deg. Med leiebil i Cancun kan du kjøre langs hele den lange strandlinjen og oppdage bortgjemte strender eller kanskje få øye på et fristende hotell eller restaurant. Hos Sixt bilutleie i Cancun kan du velge blant et stor utvalg topp moderne kjøretøy i flere kategorier. For reiser med familien eller i større grupper, kan det være praktisk med en familiebil eller minibuss, men ønsker du å se og bli sett på stranden, bør du ta en titt på våre luksusmodeller.

 
 • Cancun Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Cancun?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon på Cancun flyplass, CUN, og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Alle våre modeller kommer med fri kjørelengde så du står fritt til å utforske Cancun i ditt eget tempo og air condition er en selvfølge i det varme klimaet. På våre nettsider kan du alltid velge tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS for et beskjedent ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Cancun

Nesten uansett hvor du parkerer bilen, har du tilgang til silkemyke strender med krystallklart hav som det bare er å kaste seg ut i, og du kan også leie jetski og vannscootere for fart og spenning i det våte element. Reiser du med familien, kan et besøk til Cancuns akvarium anbefales hvor du kan få nærkontakt med lekne sjøløver og fryktinngytende haier. Om kvelden kan du kjøre rundt i byen og la deg friste av meksikanske restauranter, spennende kulturtilbud og et yrende nattliv. Sixt bilutleie i Cancun gir deg en praktisk og komfortabel ferie.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service