Bilutleie på Cancun Flyplass

 

Mest populære i Cancun Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cancun Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Cancun Flyplass-stasjon

Adresse

Carretera Cancun-Tulum KM 17 Parque logístico APQ, Unidad 6, 77560 Cancun, Mexico
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Cancun Flyplass

Sixt bilutleie på Cancun flyplass i Mexico

Sixt bilutleie på Cancun flyplass i Mexico

Har du tenkt deg en tur til det populære reisemålet Cancun, gjør du et smart valg når du bestiller leiebil fra Sixt. Da kan du for en billig penge reise hvor og når du vil, og nyte godt av vår eksepsjonelle kundeservice. Velg blant kategoriene sedan, stasjonsvogn, SUV, 4x4, eller vekk oppmerksomhet mens du kjører gatelangs med en av våre lekre sportsbiler. Selvsagt gir vi deg mer enn bare en leiebil, der uunnværlige oppgraderinger som fri kjørelengde og air condition alltid blir medberegnet i prisen. Tilgjengelig er også GPS som lar deg finne fort frem.
Hvordan bestille leiebil på Cancun lufthavn, CUN?

Hvordan bestille leiebil på Cancun lufthavn, CUN?

Cancun flyplass er svært travel, faktisk er det årlig rundt 20 millioner passasjerer som lander her. Vår utleiestasjon er plassert like utenfor flyplassområdet langs hovedveien Carr Tulum-Cancun, der du fort vil oppdage de oransje flaggene som vaier i vinden. Her vil du bli ønsket varmt velkommen av våre erfarne ansatte, som vil geleide deg fram til din egen leiebil. Vi gjør deg bevisst på at du ikke med sikkerhet vil få en bestemt bilmodell, men vi lover deg kategorien du bestiller. Derfra er det bare å snurre hjulene i gang.
Hva du kan se og gjøre i Cancun med leiebil

Hva du kan se og gjøre i Cancun med leiebil

Cancun er kanskje Mexicos versjon av Miami, med store hoteller beliggende like ved stranden med innbydende blått hav. Her kan hele familien nyte våt moro, og spesielt barna vil fryde seg over å svømme med vennlige delfiner. Yucatan-halvøya er også kjent for cenoter som frister til bading. I sommersesongen er det også mulighet for nærkontakt med hvalhai, verdens største fisk. Her finnes også fornøyelsesparker og akvarier, og du kan oppleve det yrende nattelivet hvor du kan more deg til morgenkvisten. Alt dette blir lettere tilgjengelig med Sixt bilutleie på Cancun flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Cancun Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cancun Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Cancun Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cancun Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cancun Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Cancun Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cancun Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cancun Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cancun Flyplass

    Vis mer