Bilutleie på Casablanca Sentrum

 

Mest populære i Casablanca Sentrum

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Casablanca Sentrum som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Casablanca Sentrum-stasjon

Adresse

3,R.Assad Ibnou Zarara Maarif, 20100 Casablanca, Marokko
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Lør
08:00 - 19:00

Våre tjenester ved Casablanca Sentrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I en av Afrikas mest bemerkelsesverdige byer, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i Casablanca sentrum. Som det viktigste senteret for økonomi og kultur i Marokko vil Casablanca sørge for ordentlig storbyfølelse. Du kan se velstanden når du kjører gatelangs, og severdigheter vil du finne omtrent rundt hvert gatehjørne. Det er flere bussholdeplasser bare et par minutters gange fra Sixt sin stasjon i sentrum, og fra togstasjonen Avenue Hassan II går det kjapt med drosje til oss. Møt opp ved Sixt sin skranke for å nyte topp service og effektiv ekspedering, og ønsker du reisetips kan våre lokalkjente ansatte tipse deg om de beste stedene. Ved å foreta prissammenligninger ser du fort hvorfor det lønner seg å bruke oss.
Hvordan skaffe leiebil i Casablanca sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Casablanca sentrum?

Sixt sine leiebiler på Casablanca stasjon passer for mange reisesituasjoner og budsjett. Her kan du velge blant kompakte økonomibiler, familiebiler for dagligdags bruk eller minibusser dersom dere er mange som vil oppleve Marokkos pulsåre. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Air condition vil garantert bli hyppig brukt i dette klimaet, og er selvsagt inkludert i leiebilavtalen uansett valgte kategori. Med tredjepartforsikring kan du alltid føle deg trygg bak rattet, og med minimum 600 kilometer gratis kjørelengde ligger Casablanca fritt frem for utforsking. For å skreddersy kjøretøyet etter dine ønsker og behov, kan du bestille tilleggsgoder som barnesete til forskjellige vektklasser og navigasjonssystem så du ikke kjører deg bort i denne nordafrikanske byen.
Show more

Greit å vite når du leier på Casablanca Sentrum

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Casablanca Sentrum?
For å leie en bil med SIXT ved Casablanca Sentrum må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Casablanca Sentrum.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Casablanca Sentrum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 61 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Casablanca Sentrum

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Casablanca Sentrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Casablanca Sentrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?