Bilutleie i Casablanca

 

Mest populære i Casablanca

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Casablanca Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Casablanca

Med leiebil i Casablanca er alt enklere

Med leiebil i Casablanca er alt enklere

Her i Marokkos mest kjente by er Sixt bilutleie i Casablanca klar til tjeneste. I denne praktfulle byen kan du oppleve skyskrapere, lange strender og markedsplasser der det kryr av selgere og folk som trenger mat til familien. Kategoriene du finner hos oss, er familiebiler til dagligdags bruk og minibusser for deg som har hele familien med på slep og trenger litt ekstra plass. En av stasjonene våre befinner seg naturligvis på Casablanca flyplass (CMN) der det er lett å finne skranken vår, og spør gjerne våre velvillige medarbeidere om noe du måtte lure på.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Casablanca og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Enten du er her for forretninger eller ferie, vil du ha god bruk for personlig transport her i denne storbyen, og Sixt gir deg alltid ekstragoder som air condition og flere forsikringer inkludert. Vi byr også på tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse dersom reisen skulle bli lang, og navigasjonssystem kan fort bli en nødvendighet her i denne litt kaotiske trafikken. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Severdigheter du kan oppleve med leiebil i Casablanca

Severdigheter du kan oppleve med leiebil i Casablanca

Det mangler ikke på ting å gjøre her i Casablanca, som er Marokkos stolthet. Men grunnet størrelsen på byen er det ingen lettere måte å forflytte seg rundt på enn med leiebil. Se den flotte havnen som er en av de største på hele kontinentet, og her er det selvsagt mange flotte moskeer å besøke. Familien kan ha det moro i Sinbads park som byr på mye underholdning for alle. Det er et smart valg å leie bil i Casablanca.
Show more

Greit å vite når du leier i Casablanca

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Casablanca?
For å leie en bil med SIXT ved Casablanca må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Casablanca.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Casablanca?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Casablanca. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 377 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Casablanca

Hva trenger jeg for å leie en bil i Casablanca?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Casablanca?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Casablanca?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?