Bilutleie
Casablanca Voyageurs Stasjon
Kollaps
Marokko // Casablanca // Casablanca Voyageurs Stasjon
Endre personlige detaljer

Leiebil Casablanca/Casa Voyageurs togstasjon: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Boulevard Moulay Youssef
  20250 Casablanca MA +212-600077800
 
Stasjonstype: togstasjon
GDS- kode: CASX02
Åpningstider
Ma. - Lø.09:00 - 19:00
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Casa Voyageurs togstasjon! Casablanca er en av byene i Afrika med høyest status, og nå kan du utforske den fritt takket være oss. Togstasjoner finner du som oftest i hjertet av byen, og denne er intet unntak. Du finner oss fort etter å ha ankommet stasjonen, og i de nærmeste kvartalene er det mange spisesteder som tilbyr orientalske og lokale retter. Rett sør ligger den herlige fornøyelsesparken Magic Forest hvor hele familien kan more seg. Det tar også bare noen minutter å kjøre mot vest til havneområdet hvor du kan skue ut over det endeløse havet. Rundt Casablanca ligger noe av Marokkos grønnere landskap, og disse kan du utforske med kjøretøyet ditt. Kjører du langs kysten er det flere andre byer og strandområder som venter deg.

Du vil neppe angre på å leie bil på Casa Voyageurs togstasjon

For å nyte full mobilitet i Marokkos største by er det helt ideelt å benytte seg av Sixt sine kjøretøy. Velg mellom økonomibiler til veldig hyggelige priser, eller nyttige kombibiler. Er dere mange på tur i Casablanca kan kanskje en minibuss være tingen, mens firehjulstrekkere kan takle alle veiforhold. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skal du langt av gårde, kan det være smart å oppgradere til ubegrenset kjørelengde. Air condition er selvfølgelig alltid installert her hvor temperaturene kan bli veldig høye. For et lite ekstrabeløp kan du også ordne med trådløst internett og navigasjonssystem i bilen. Ser du hvor praktisk det er å leie bil på Casa Voyageurs togstasjon?

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Lø.09:00 - 19:00

Kontakt

Sixtstasjon Casablanca Voyageurs Stasjon CASX02 Boulevard Moulay Youssef 20250 Casablanca 33.590333, -7.591945 +212-600077800

Sixtstasjon Casablanca Voyageurs Stasjon CASX02

Boulevard Moulay Youssef
20250 Casablanca
 
Telefon +212-600077800

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service