Bilutleie i Agadir

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Agadir

Hvordan du ordner deg leiebil i Agadir

Hvordan du ordner deg leiebil i Agadir

Agadir er en av de fremste stranddestinasjonene i Marokko, og med leiebil i Agadir er du sikret mange fordeler. Du får nemlig nyte godt av Sixt sine rimelige priser som er vanskelige å matche, og våre lokalkjente ansatte vet om de beste strandlinjene i området. Kategoriene vi tilbyr her, er kompaktbiler som ikke bruker mye bensin, brukervennlige familiebiler eller minibusser så det blir god plass til alle. Her i ørkenlandskapet vil air condition vise seg å bli helt uvurderlig, derfor har vi installert det i alle modellene våre. Det er også fint mulig å ordne med gratis kansellering og ombooking.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Agadir og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har plassert vår filial på Agadir-Al Massira flyplass (AGA), som er det stedet de fleste først kommer til når de skal hit. Herfra er det kort vei til Agadir bysentrum, og du får flere forsikringer inkludert i leiebilprisen. Skaff deg gjerne også tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse for en mer bekvem biltur i Marokko. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Ting å se og gjøre med leiebil i Agadir

Ting å se og gjøre med leiebil i Agadir

Med godt over en halv million innbyggere er Magadir en stor kystby, og som vanlig i Marokko er den full av markedsplasser der du kan oppleve yrende folkeliv og gjøre gode kjøp. Ta kjøreturen til nasjonalparken Souss-Massa der det er mye fint å få med seg, og Agadir marina er vel verdt et besøk. Skal du oppleve det deilige strandlivet, bør du bare huske på å beskytte deg mot solen midt på dagen. Sixt bilutleie i Agadir venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Agadir
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Agadir?
For å leie en bil med SIXT ved Agadir må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Agadir.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Agadir?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Agadir. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 147 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Agadir

Hva trenger jeg for å leie en bil i Agadir?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Agadir?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Agadir?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Agadir

Vis mer