Bilutleie
Malta
Kollaps
Malta // Malta
Endre personlige detaljer

Leiebil Malta: Sixt Bilutleie online

Solrike Malta er et av Middelhavets flotteste strandparadiser. Med leiebil på Malta får du også med deg litt av den rike historien og kulturen. Øya har flotte strender i nord og eldgamle templer i sør samt den sjarmerende hovedstaden Valletta og de pulserende bydelene Sliema og St. Julians. Sixt bilutleie på Malta er på plass flere sentrale steder. Du finner oss for eksempel på flyplassen Malta Luqa (MLA) som ligger nær hovedstaden. Her har vi et utvalg kjøretøy som egner seg enten du reiser med familien, kjæresten eller alene. Sixt har både økonomibiler for deg som reiser på budsjett, og tøffe kabrioleter når du vil unne deg noe spesielt.

 
 • Malta Luqa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Praktisk med leiebil på Malta

Middelhavsøya byr på utrolig mange severdigheter, og det følger ubegrenset kjørelengde med de fleste av våre leiebiler på Malta. Du kan leie en GPS så du finner raskt frem, og registrere ekstra sjåfør så dere kan bytte på kjøringen. Øyparadiset er en populær familiedestinasjon, og på alle våre stasjoner for bilutleie på Malta kan du leie barnesete og frakte familien trygt til de ulike strendene. Sixt kan ikke garantere en bestemt modell, men vi lover at en bil i valgte kategori vil stå klar og vente på deg.

Attraksjoner i kø med leiebil på Malta

I Valletta kan du studere hverdagslivet på en av de mange kafeene. Noen av byens høydepunkter er Grand Master%u2019s Palace, festningen St. Elmo og den flotte katedralen St. Johns. Kjør litt innover på øya til gamlebyen Mdina der du kan vandre langs smale brosteinsgater og nyte utsikten fra de gamle bymurene. Med din egen leibil på Malta kan du også oppleve templene Ggantija og Hagar Qim på sørkysten, som er mer enn 5000 år gamle. Herfra kan du hoppe på en båt til den blå grotte der du kan snorkle og bade i det knallblå vannet. Øya Gozo er også verdt et besøk.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service