Bilutleie på Malta Luqa Flyplass

 

Mest populære i Malta Luqa Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Malta Luqa Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Malta Luqa Flyplass-stasjon

Adresse

Ring Road Park East Lvl 1, LQA 4000 Luqa, Malta
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Malta Luqa Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ved å velge leiebil fra Sixt på Malta Luqa flyplass er du sikret effektiv transport og god service på øya Malta. Kategoriene vi lar deg velge mellom her er økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til dagligdags bruk, solide firehjulstrekkere eller en strøken kabriolet du kan kjøre stolt rundt med. Det kommer ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller, slik at du kan bli godt kjent med Luqa og resten av øya, og med leiebil fra Sixt er du alltid beskyttet mot skader og tyveri. For en skreddersydd leiebilopplevelse kan du bestille oppgraderinger som GPS og mulighet for ekstra sjåfør.
Hvordan leie bil på Malta Luqa flyplass?

Hvordan leie bil på Malta Luqa flyplass?

Luqa Malta flyplass (MLA) er den eneste flyplassen på øya, og et eget kjøretøy er en nødvendighet for å komme seg rundt på egenhånd. Ettersom flyplassen er liten av størrelse er det lett å finne frem til vår skranke på Malta Luqa flyplass. Du kan levere bilen tilbake etter ditt eget tidsskjema, og spør gjerne våre medarbeidere om lokale reisetips i området. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Malta flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Malta flyplass

På grunn av Maltas strategiske plassering i Middelhavet har øya historisk sett vært svært ettertraktet. Det nasjonale krigsmuseet og Arkeologimuseet gir deg innblikk i øyas spennende historie, og du finner flere eldgamle bygg som har sin plass på verdensarvlisten. Hovedstaden Valletta er vel verdt et besøk, og du finner mye vakkert landskap mens du kjører rundt med leiebilen fra Malta Luqa flyplass. Se det utrolig klare vannet i Den blå lagunen som innbyr til snorkling og bading. Sixt bilutleie på Malta Luqa flyplass forenkler og gjør ditt opphold på Malta svært bekvemt.
Show more

Greit å vite når du leier på Malta Luqa Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Malta Luqa Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Malta Luqa Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Malta Luqa Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Malta Luqa Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 412 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,4)
Veien til Sixt
(4,3)
Kjøretøyretur
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1 Aut.
BMW X1 Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Malta Luqa Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Malta Luqa Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Malta Luqa Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Malta Luqa Flyplass

    Vis mer