Bilutleie
Beirut
Kollaps
Libanon // Beirut
Endre personlige detaljer

Leiebil Beirut: Sixt Bilutleie online

Havnebyen Beirut er også hovedstaden i Libanon. Krysningen mellom moderne og ottomanske og franske bygg fra kolonitiden preger bybildet. Dersom ferden går til denne allsidige byen, kan det være lurt å gå for et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Beirut. Du finner flere av våre stasjoner her, blant annet ved Beirut flyplass (BEY), og vi har et stort utvalg av ulike kjøretøy. Enten du ønsker en tradisjonell sedan eller 4x4 for litt ekstra yteevne, kommer du deg smidig rundt for forretninger eller ferieopplevelser. Med en leiebil i Beirut fra Sixt kan du ta for deg av det byen har å by på.

 
 • Beirut Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Bilutleie
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester og ekstragoder

Det sies at Østen møter Vesten idet man kommer til denne pulserende byen. Som turist eller forretningsreisende bør du absolutt ta deg tid til å se deg rundt. Med en leiebil i Beirut kan du virkelig skreddersy programmet i eget tempo. Hvis du vil dra på sightseeing, kan det lønne seg å velge en leiebil med GPS. Det kan også være smart å registrere en ekstra sjåfør dersom dere er flere som reiser. Du er garantert en bilmodell i den kategorien du booker, men vi kan ikke love at du får en bestemt modell. Uansett blir turen mer behagelig for alle med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Beirut.

Opplevelser i Beirut

Med en leiebil i Beirut kan du også ta deg rundt til omkringliggende byer, som Baalbek der du kan oppleve de monumentale tempelruinene fra Romerrikets tid. Beirut er også viden kjent for å ha et høyt tempo og mye folkeliv. Mange reiser hit for å shoppe %u2013 byen har også fått kallenavnet Midt-Østens Paris. Ta for deg av byens heftige uteliv med en rekke restauranter og puber. Dersom du ønsker et innblikk i Libanons kulturelle historie, kan du leie bil i Beirut og oppsøke Nasjonalmuseet. Dette er blant de aller største attraksjonene i byen. En rekke arkeologiske gjenstander gir deg en god innføring i landets utvikling og historie.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service