Bilutleie på Beirut Flyplass

 

Mest populære i Beirut Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beirut Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Beirut Flyplass-stasjon

Adresse

Beirut Airport, 2048-4402 Beirut, Libanon
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Beirut Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du befinner deg i Beirut eller har tenkt deg hit, gjør du lurt i å vurdere en leiebil fra Sixt på Beirut flyplass. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler for dagligdags bruk, økonomibiler til en meget billig penge, 4x4 for alle typer veier eller sportsbiler hvis du vil unna deg og ditt reisefølge noe litt utenom det vanlige. Ved å velge Sixt får du flere forsikringer og gebyrer forhåndsbetalt, samt air condition som alltid blir hyppig brukt av våre kunder. Oppgraderinger som navigasjonssystem slik at du enkelt finner frem, eller ekstra sjåførtillatelse kan være praktisk å legge til når du foretar din bestilling. Sixt bilutleie på Beirut flyplass er et sikkert valg.
Hvordan leie bil på Beirut flyplass?

Hvordan leie bil på Beirut flyplass?

Flyplassen i Beirut går også under navnet Beirut — Rafic Hariri internasjonale lufthavn (BEY) og ligger like ved Middelhavskysten og kun en knapp mil unna Beirut sentrum. Vår oransje logo er lett å få øye på etter at du har forlatt bagasjeområdet, og våre høflige ansatte vil med glede besvare alle dine spørsmål om leiebilavtalen eller gi deg verdifulle, lokale reisetips. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt bilutleie på Beirut flyplass er et smart valg for enklest mulig transport i Libanon.
Opplev den multikulturelle scenen i Libanons hovedstad Beirut er en av verdens eldste byer og svært rik på kulturminner. Med leiebil fra Beirut flyplass kan du kjøre mellom de severdighetene som passer deg best, og nattlivet her er svært livlig og tiltrekker seg unge mennesker fra hele verden. Her finner du mange kafeer der du kan få en smakebit av det libanesiske kjøkken, eller besøk noen av de flerfoldige museene og få et innblikk i landets flere tusenårige historie. Det er også rikelig med muligheter til svært billig shopping på de lokale markedene. Sixt leiebil på Beirut flyplass lar deg oppleve Libanons hovedstad fra sin beste side.
Show more

Greit å vite når du leier på Beirut Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Beirut Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Beirut Flyplass må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beirut Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beirut Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 84 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Beirut Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beirut Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beirut Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Beirut Flyplass

Vis mer