Bilutleie i Jurmala

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Jurmala

Hvordan skaffe leiebil i Jurmala?

Hvordan skaffe leiebil i Jurmala?

Jurmala er et strandparadis uten like i De baltiske stater. Byen ligger fint plassert ved Rigabukten og har behagelige badetemperaturer og et rolig hav. Her finner du trebygninger og hyttelignende hus langs den 26 kilometer lange sandstranden, hvor du kan ta lange spaserturer og beundre den spesielle arkitekturen og nyte lyden av bølgene som slår ustanselig inn over stranden. Med leiebil i Jurmala kan du enkelt komme deg bort fra folkemengdene og finne ditt egne favorittsted langs kysten. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som praktiske familiebiler og økonomibiler til konkurransedyktige priser. Sixt ønsker velkommen til sommer og sol i Latvia.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Jurmala og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir deg alltid en bil med tredjepartsforsikring, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. På våre oversiktlige nettsider kan du velge deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete hvis du reiser med barn. Våre serviceinnstilte medarbeidere vil med glede besvare eventuelle spørsmål som du måtte ha om ditt besøk i Latvia. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Jurmala

Hva du kan oppleve med leiebil i Jurmala

Kom deg til nærmeste strand og slå deg ned på de brede, hvite sanddynene som innbyr til både solslikking og bading. Her er det mange muligheter for vannbaserte aktiviteter, og om kveldene kan du kjøre inn mot sentrum for å oppleve folkelivet og de kulturelle tilbudene som Jurmala byr på. Om det skulle friste med en tur inn til hovedstaden Riga, ligger den kun en halvtimes biltur unna. Kemeri nasjonalpark er et fint sted for å se bevere og fugler, og med din leiebil kan du enkelt finne restauranter etter en travel dag med strandliv og sightseeing. Velkommen til Sixt bilutleie i Jurmala i Latvia!
Show more
Greit å vite når du leier i Jurmala
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jurmala.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Jurmala?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Jurmala. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Jurmala?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 3 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.
Vanlige spørsmål om leie i Jurmala
Kan jeg bestille en langtidsleie i Jurmala?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Jurmala?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Jurmala

Vis mer