Bilutleie i Riga

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Riga

Hvordan skaffe leiebil i Riga

Hvordan skaffe leiebil i Riga

Riga er Baltikums største by og Latvias hovedstad. I gamlebyen ligger de historiske monumentene på rekke og rad, og med leiebil i Riga kan du enkelt forflytte deg mellom attraksjonene eller ta deg ut til kysten på en trygg og komfortabel måte. Sixt er godt representert med stasjoner både på Riga flyplass og sentralbanestasjonen i tillegg til flere strategisk plasserte stasjoner i sentrum. På alle våre lokasjoner for bilutleie i Riga kan du velge kjøretøy fra en topp moderne bilpark. Avhengig av stasjonen, kan du velge fra kategorier som sedan, minibuss eller stasjonsvogn om du behøver ekstra plass. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Riga flyplass (RIX) og de øvrige utleiestedene. Med fri kjørelengde, tredjepartsforsikring og air condition er du godt rustet til å oppleve Riga og omegn på en praktisk og komfortabel måte. Andre ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete hvis du reiser med barn, kan bestilles på våre oversiktlige nettsider. Sixt garanterer at du får en bil i din foretrukne bilkategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Ta et historisk dykk i tid med leiebil fra Riga

Ta et historisk dykk i tid med leiebil fra Riga

Enten du besøker Riga for rekreasjon eller som forretningsreisende, bør du få med deg noe av Latvias storslagne historiske monumenter. Elven Daugava deler byen med gamlebyen og sentrum i nord og Paradugava i sør. De mange byggene i art-nouveau-stil i gamlebyen står på UNESCOs verdensliste og er verdt å ta nærmere i øyesyn. Byen har opprinnelse fra middelalderen og den eneste gjenstående byporten som kalles «Svenskeporten», er et godt eksemplar på arkitektur fra denne tidsepoken. Få også med deg Dome-katedralen med et av verdens største orgel, og en tur til det 368,5 meter høye TV-tårnet er også et must. Sixt bilutleie i Riga virkeliggjør din reise i baltisk historie.
Show more
Greit å vite når du leier i Riga
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Riga?
For å leie en bil med SIXT ved Riga må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Riga.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Riga?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Riga. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 721 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Riga

Hva trenger jeg for å leie en bil i Riga?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Riga?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Riga?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?