Bilutleie på Larnaca Flyplass

 

Mest populære i Larnaca Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Larnaca Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Larnaca Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, . Larnaca, Kypros
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Larnaca Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hos Sixt bilutleie på Larnaka flyplass finner du et meget variert utvalg av pålitelige kjøretøy fra noe av verdens mest fremtredende bilprodusenter. Velg blant brukervennlige familiebiler, økonomibiler til svært gode priser, minibusser med mange seter, robuste 4x4 som passer bra for fjellandskapet på Kypros, eller en strøken kabriolet du kan kjøre stolt rundt med. Med fri kjørelengde og air condition kan du foreta lange kjøreturer med behagelig temperatur i bilen, og flere forsikringer og gebyrer er inkludert i leiebilavtalen. Bestill gjerne oppgraderinger som internett i bilen og navigasjonssystem for å tilpasse kjøretøyet.
Hvordan leie bil på Larnaka flyplass?

Hvordan leie bil på Larnaka flyplass?

Larnaka flyplass (LCA) er den travleste lufthavnen på Kypros hvor tusenvis av turister tas imot årlig. Den er svært lokalt plassert, bare 4 kilometer fra Larnaka by, og dermed vil du være fremme ved hotellet ditt på et blunk når du har forlatt parkeringsplassen. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du vil se vår oransje logo like etter at du har forlatt ankomstområdet, og derfra skulle alt være klart for en helhetlig opplevelse med leiebil fra Sixt.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Larnaka flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Larnaka flyplass

Kjør langs den flotte strekningen Athinon Aveny ved sjøen, og sjekk ut alle badestrendene du kan nå med leiebil fra Larnaka flyplass. Byens marina har en imponerende samling av båter, og her kan du også parkere bilen og ta en spasertur langs promenaden som er en av de fineste på Kypros. Besøk gjerne Larnaka saltvannsinnsjø der mange fuglearter har tilholdssted, og denne greske øya kan også by på mange godbiter for deg som er interessert i historie. Med en leiebil fra Larnaka flyplass blir transporten på øya mye enklere og mer komfortabel.
Show more

Greit å vite når du leier på Larnaca Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Larnaca Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Larnaca Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Larnaca Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Larnaca Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 241 anmeldelser
Service under og etter utleien
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Larnaca Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Larnaca Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Larnaca Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Larnaca Flyplass

Vis mer