Bilutleie på Nicosia

 

Mest populære i Nicosia

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Nicosia som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Nicosia-stasjon

Adresse

Lemesou Avenue 57, 2121 Nicosia, Kypros
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
Lør
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Nicosia

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Nicosia! Hovedstaden på Kypros byr på en spennende kombinasjon av gamle tradisjoner og urbane servicetilbud. Byen er det økonomiske knutepunktet på Kypros, og vårt kontor ligger sentralt plassert langs en av hovedgatene i området Strovolos i Nicosia. Rett ved ligger forretningsdistriktet, Hilton Hotell og Cyprus International Conference Center. Samtidig er du ikke langt fra gamlebyen med sine gamle kirker, flotte moskeer, den gamle bymuren og mange andre historiske bygninger. Med leiebil fra Nicosia kan du enkelt kjøre til en av de fristende strendene i Aya Napa, Limassol eller Larnaca på rundt en time. Fra Larnaca flyplass (LCA) rundt 45 kilometer unna kan du ta taxi til vårt kontor, eller ta en flybuss som stopper cirka fem minutter med taxi fra stasjonen vår.
Oppdag Kypros med leiebil fra Nicosia

Oppdag Kypros med leiebil fra Nicosia

Hos oss finner du biler som passer for både forretningsreiser og ferier. Vi har praktiske stasjonsvogner, lekre sportsbiler og romslige SUV-modeller og varebiler. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi sørger alltid for en bil i valgt kategori. Har du det travelt, tilbyr vi henting og levering utenom stasjonens vanlige åpningstider etter avtale. Du får som regel flere goder inkludert når du leier bil hos oss. I sommervarmen vil du sette pris på at våre leiebiler i Nicosia leveres med air condition. Du får også ubegrenset kjørelengde inkludert så du fritt kan reise mellom hovedstaden og strandperlene langs kysten. Reiser du med familien, kan du bestille et barnesete fra Sixt så de minste sitter trygt i baksetet. Vi gleder oss til å ta imot deg i Strovolos i Nicosia!
Show more

Greit å vite når du leier på Nicosia

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Nicosia?
For å leie en bil med SIXT ved Nicosia må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nicosia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Nicosia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 28 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Nicosia

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Nicosia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Nicosia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Nicosia

Vis mer