Bilutleie på Paphos Flyplass

 

Mest populære i Paphos Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Paphos Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Paphos Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, . Paphos, Kypros
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Paphos Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Det vil fort vise seg å være praktisk med en leiebil fra Páfos flyplass ettersom dette er en populær feriedestinasjon på Kypros og det kan bli trangt om plassen på charterbussene. Kategoriene du kan velge blant hos Sixt er økonomibiler til konkurransedyktige priser, praktiske familiebiler, romslige SUVer eller kanskje en kabriolet som lar deg kjenne den varme luften mens du kjører. Bli godt kjent med Kypros mens du benytter deg av fri kjørelengde som alltid er inkludert i leiebilavtalen. Tredjepartforsikring og lokasjonstillegg følger også med. Oppgraderinger som ekstra sjåfør og internett i bilen kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp.
Hvordan leie bil på Páfos flyplass?

Hvordan leie bil på Páfos flyplass?

Flyplassen i Páfos (PFO) er en av de travleste på Kypros, men du finner likevel enkelt frem til skranken vår etter ankomst, slik at du kan få overlevert nøklene til ditt ventende kjøretøy. Det tar knappe 10 minutter å kjøre til Páfos by fra lufthavnen, og ikke nøl med å spørre vårt vennlige team om eventuelle reisetips i området. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt leiebil på Páfos flyplass er et godt startsted for din videre reise på øya.
Fra liten landsby til turistmagnet

Fra liten landsby til turistmagnet

Páfos er en glimrende destinasjon, både for den som elsker historie og for deg som liker sommer og sol. Du opplever stedet best med leiebil fra Páfos flyplass. Faktisk er det så mye verneverdig her at byen har sin velfortjente plass på verdensarvlisten, og er også kjent for å være kjærlighetsgudinnen Afrodites fødested. Ta leiebilen til byens velkjente palass som en gang var hjemmet til en av de romerske guvernørene og Kongegravene er også vel verdt et besøk. Páfos var opprinnelig en liten fiskerlandsby på øyas vestkyst, noe som den vakre marinaen fremdeles vitner om. Sixt bilutleie på Páfos flyplass venter på å kunne ta deg varmt imot.
Show more

Greit å vite når du leier på Paphos Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Paphos Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Paphos Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Paphos Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Paphos Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 161 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Paphos Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Paphos Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Paphos Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Paphos Flyplass

Vis mer