Bilutleie i Dubrovnik

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Dubrovnik

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dubrovnik Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Dubrovnik

Sixt bilutleie i Dubrovnik

Sixt bilutleie i Dubrovnik

Dubrovnik, eller Adriaterhavets perle som byen også gjerne kalles, er en stadig mer ettertraktet turistdestinasjon både for by- og badeferie. Du finner Sixt bilutleie i Dubrovnik både på flyplassen og i sentrum, og kan velge blant et stort utvalg kjøretøy som gir deg friheten til å oppleve Dubrovnik og Kroatia i det tempoet du selv vil. Vi tilbyr både sportsbiler, luksuriøse bilmodeller eller større stasjonsvogner om du reiser med hele familien. Flyplassen i Dubrovnik (DBV), også kalt Cilipi, ligger cirka 15 kilometer sørøst for byen med samme navn. I Sixt sin oransje skranke på flyplassen, står vår stab klar med din reserverte bil når du ankommer. Slik kan du starte ditt Middelhavs-eventyr på en praktisk og komfortabel måte uten å måtte lete etter alternative transportmetoder. Fra vår topp moderne bilpark kan du velge mellom et utvalg bilkategorier som passer dine behov og ønsker. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke alltid kan tilby deg nettopp den bilmodellen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis være tilgjengelig for deg ved ankomst. Sjekk gjerne på forhånd om din valgte Sixt utleiestasjon tilbyr ekstratjenester som GPS og barnesete hvis dette er viktig for deg.
På fire hjul med leiebil i Dubrovnik

På fire hjul med leiebil i Dubrovnik

Dubrovnik regnes som en av de fineste byene langs Middelhavet med en svært gammel historie. Gamlebyen står i dag på UNESCOs verdensarvliste, og er et hyppig besøkt turistmål, spesielt i sommermånedene. Med leiebil i Dubrovnik, kan du kombinere både by og badeferie på en ypperlig måte, da kysten kun ligger en kort biltur unna bykjernen. Lei en kabriolet og la deg se og bli sett langs det som på folkemunne kalles Dubrovnik Riviera. Med leiebil fra Sixt, kan du enkelt reise mellom de mange, små idylliske tettstedene langs kysten. Er du sugen på litt lengre utflukter, er Montenegro heller ikke langt unna. En byvandring i Dubrovniks gamleby tar deg tilbake i tid hvor museer og historiske monumenter ligger på rekke og rad. Byen har også mange restauranter som byr på spennende retter fra det kroatiske kjøkken.
Show more
Greit å vite når du leier i Dubrovnik
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dubrovnik?
For å leie en bil med SIXT ved Dubrovnik må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dubrovnik.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dubrovnik?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dubrovnik. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 801 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Vanlige spørsmål om leie i Dubrovnik

Hva trenger jeg for å leie en bil i Dubrovnik?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dubrovnik?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dubrovnik?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Dubrovnik

Vis mer