Bilutleie i Pula

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Pula

Sixt bilutleie i Pula

Sixt bilutleie i Pula

Som den største byen på halvøya Istria og den femte største i Kroatia, er Pula et ettertraktet turistmål langs Adriaterhavet. Sixt bilutleie i Pula finner du ved to lokasjoner i området, en av dem er naturligvis Pula internasjonale flyplass, PUY. Med leiebil fra Sixt, har du friheten til å oppdage Pula og Kroatia slik du selv måtte ønske. Enten du reiser alene eller sammen med familien, har vi et variert utvalg kjøretøy som oppfyller dine forventninger til en leiebil.Pula flyplass ligger kun 6 kilometer fra sentrum, og på et øyeblikk er du midt i den historiske byen med den langstrakte kystlinjen. Med leiebil i Pula ligger alt til rette for en vellykket ferie eller forretningsreise. Velg blant leiebilkategorier som praktiske økonomibiler, trendy sportsbiler, elegante luksusbiler eller en større 4x4 hvis du reiser med familien eller ganske enkelt foretrekker mer plass. Merk at vi ikke alltid har muligheten til å gi deg den eksakte bilen som du på forhånd har reservert, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå til din disposisjon. Foruten standard utstyr, kan du ved enkelte av våre stasjoner også velge ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete. Ta plass i en moderne og trygg leiebil, og nyt det vakre kystlandskapet fra bilsete.
Oppdag vakre Kroatia med leiebil i Pula

Oppdag vakre Kroatia med leiebil i Pula

Kroatia er kjent for sitt azurblå hav og vakre kystlinje. Med leiebil fra Pula har du et perfekt utgangspunkt for å oppleve Istria halvøya og de nærliggende områdene på en praktisk og behagelig måte. Selve Pula by er nok mest kjent for det romerske amfiteateret som kan dateres helt tilbake til det 1. århundre etter Kristus. Her foregikk gladiator- og ridderkamper og ruinene er blant nåtidens største og best bevarte monument. Er du på tur med barn, kan et besøk til Kroatias største akvarium med hele 60 tanker også være verdt et besøk. Turismen rundt Pula og omegn er først og fremst basert på strender, windsurfing og seiling. Med leiebil i Pula kan du også enkelt ta deg videre til nærliggende forsteder som sjarmerende Medulin som er mest kjent for sine vakre strender og hyggelige havn.
Show more
Greit å vite når du leier i Pula
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Pula?
For å leie en bil med SIXT ved Pula må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Pula.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Pula?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Pula. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 332 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Pula

Hva trenger jeg for å leie en bil i Pula?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Pula?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Pula?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Pula

Vis mer