Bilutleie
Shilat
Kollaps
Israel // Shilat
Endre personlige detaljer

Leiebil Shilat: Sixt Bilutleie online

Shilat ligger midt i Israel og er en av flere byer i dette landet som virkelig satser på teknologi. Med leiebil i Shilat kommer du deg rundt på en enkel måte, helt uten å måtte tenke på kollektivtrafikkens ruter og tider. Vi i Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt valg av leiebil, da vi har en moderne bilpark med alle de fasiliteter du kan ønske. Foretrekker du en typisk bybil, vil du finne en type som passer deg godt her. Merk at Sixt ikke kan garantere en spesifikk modell, men en leiebil innen samme kategori vil alltid være tilgjengelig for deg.

 
 • Shilat
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Shilat

  Sixt Bilutleie
  Business Center Mega Or Shilat
  71700 Shilat

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt bilutleie i Shilat

Som i alle byer der Sixt opererer, finner du informasjonen du trenger om leiebil i Shilat her på nettsiden. Vi gjør det enkelt å ha leiebil i Shilat ved at du kan forhåndsbestille både bil og tilleggstjeneser som GPS og barnesete fra våre brukervennlige nettsider. Dermed er det bare å hente bilen ved din utleiestasjon og kjøre av gårde når du ankommer. Forhåndsbetaling kan også skje online, og på den måten kan du spare både tid og penger. En bil fra Sixt bilutleie i Shilat er dessuten fullforsikret.

Opplevelser i Shilat med Sixt

Shilat ligger kun en kort kjøretur unna Jerusalem og Hebron, og er et flott utgangspunkt for å se mer av dette varierte og vakre landet. Til parken Kfar Hashmonai er det heller ikke langt fra vår stasjon for bilutleie i Shilat. Her kan du utforske sivilisasjonen og kulturen til de tidlige israelittene og du finner malerier i huler, vinpresser og rester av medisinproduksjon. Flere andre parker er også innenfor rekkevidde med leiebil i Shilat, som Ayalon-parken, Canada-parken, Britannia-parken og Utopia-parken. Med leiebil fra Shilat kan du også besøke mange av de innbydende strendene ved Israels Middelhavskyst.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service