Bilutleie
Rehovot
Kollaps
Israel // Rehovot
Endre personlige detaljer

Leiebil Rehovot: Sixt Bilutleie online

Rehovot er en perfekt by å kjøre bil i ettersom den ligger midt i et dynamisk område i Israel der mye skjer. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt leiebilforhold, og vi har en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike bilkategorier. Er dere mange som reiser sammen, anbefaler vi en SUV. For alenereisende eller par kan en klassisk bybil eller en sportsbil være det riktige. Merk at Sixt bilutleie i Rehovot ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men en bil i samme kategori vil selvsagt være tilgjengelig for deg ved ankomst.

 
 • Rehovot
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Rehovot

  Sixt Bilutleie
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Rehovot

Sixt bilutleie i Rehovot ønsker å tilrettelegge for at ditt leieforhold skal være så enkelt som mulig. Derfor kan du reservere alt du trenger av ekstratjenester her på nettet før ankomst. Søk etter kategorien du ønsker, velg hvilke fasiliteter som passer deg, og book så den kategorien som vil passe best til ditt formål. Betaling kan skje både online og i skranken, men du sparer både tid og penger ved å gjøre det på nett, slik at alt er klart når du ankommer Rehovot.

Ting å gjøre med leiebil i Rehovot

Rehovot er en av de første byene som ble dannet i Israel, og er i dag et senter for vitenskap og kultur. Det er mye som skjer i denne levende byen med historiske og bibelske landemerker. Med leiebil i Rehovot kommer du deg enkelt mellom de ulike interessestedene. Besøk for eksempel Trasure Museum, Chaim Weizmann Museum, Rehovot kommunale kunstgalleri og Dondikov-huset, som er noen av de mest severdige stedene i byen. Konsertsalen i byen har mange ulike arrangementer, og det er aldri feil å oppdage levende kunst i en ny by eller et nytt land. Shoppingen i Rehovot er også spennende, med mye lokalt håndverk til salgs samt klær og annet fra internasjonale merker. Med leiebil i Rehovot kommer du enkelt fra det ene stedet til det andre.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service