Bilutleie på Kiryat Shmona

 

Mest populære i Kiryat Shmona

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kiryat Shmona som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kiryat Shmona-stasjon

Adresse

South Industrial Area, 10250 Kiryat Shmona, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Kiryat Shmona

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Kiryat Shmona! Helt nord i Israel nær grensen til Libanon ligger Sixt sin stasjon i Kiryat Shmona, rett ovenfor Jabotinsky Garden. Byen er en populær base for å utforske den nordlige delen av Israel. Med en leiebil i Kiryat Shmona kommer du deg enkelt rundt i hele byen uten å være avhengig av taxi. Kjør nordover til Manaraklippen for fartsfylte aktiviteter som paragliding og mountaint biking. Fjellene i vest egner seg svært godt for fotturer med utsikt over Huladalen. Litt utenfor byen ligger Golanhøyden og flere fine naturparker. De to nærmeste internasjonale flyplassene er Ben-Gurion internasjonale lufthavn (TLV) ved Tel Aviv og Haifa Airport, som lokalt kalles Namal HaTeufa Haifa (HFA). Herfra kommer du til vårt kontor med buss, taxi eller delt taxi/minibuss som kalles sheruts.
Skreddersy leiebilen din i Kiryat Shmona

Skreddersy leiebilen din i Kiryat Shmona

På vår stasjon har vi mange forskjellige kjøretøy i ulike kategorier og prisklasser. Velg en praktisk stasjonsvogn eller en elegant cabriolet. Har du planer om turer opp i fjellene, passer det kanskje best med en robust 4x4. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den modellen du har sett på, men vi lover å stå klare med en bil i valgte kategori. Våre moderne biler leveres med air condition installert, og du får flere forsikringer med på kjøpet. Du kan også leie det du trenger av nyttig ekstrautstyr som GPS og barnesete fra oss. Vi sørger for at alt er klart når du henter din leiebil i Kiryat Shmona!
Show more

Greit å vite når du leier på Kiryat Shmona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kiryat Shmona?
For å leie en bil med SIXT ved Kiryat Shmona må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kiryat Shmona.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kiryat Shmona?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 5 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(4,0)

Vanlige spørsmål om leie på Kiryat Shmona

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kiryat Shmona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kiryat Shmona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kiryat Shmona

Vis mer