Bilutleie
Kiryat Shmona
Kollaps
Israel // Kiryat Shmona
Endre personlige detaljer

Leiebil Kiryat Shmona: Sixt Bilutleie online

Skal du utforske den nordlige delen av Israel, er Kiryat Shmona et godt utgangspunkt. Variert natur, historiske ruiner og en levende kultur - med en leiebil i Kiryat Shmona er du klar for en opplevelsesrik reise. Rundt byen ligger flere parker der du kan prøve aktiviteter som passer for både familier og adrenalinsøkende. De modige kan teste paragliding eller rappellering fra Manera-klippen, og i naturparkene kan du leie kajakk. Hos oss kan du velge mellom familiebiler, sportsbiler og 4x4-modeller som tåler en støyt. Sixt bilutleie i Kiryat Shmona har et variert utvalg kjøretøy så du kan finne den bilen som dekker akkurat dine behov.

 
 • Kiryat Shmona
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Kiryat Shmona

  Sixt Bilutleie
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å bestille eget kjøretøy i Kirat Shmona

Når du leier bil fra Sixt, får du alltid flere goder inkludert. Med våre leiebiler i Kiryat Shmona får du både air condition og flere forsikringer med på kjøpet. Det er ikke bestandig du får akkurat den modellen du har sett på, men vi garanterer en bil i samme kategori. Skal du på familieferie, har vi barneseter og bilputer som kan bestilles på forhånd. Du kan også reservere en GPS hos Sixt bilutleie i Kiryat Shmona hvis du vil være sikker på at du har et moderne navigasjonssystem å kjøre etter.

Naturattraksjoner du enkelt kan besøke med leiebil

Med en leiebil i Kiryat Shmona kommer du deg raskt til den berømte Manera-klippen i nord. Og om paragliding og rappellering blir i tøffeste laget, kan du nyte utsikten over Huladalen. På klare dager ser du kanskje helt til Libanon! Bare noen kilometer utenfor byen ligger Golanhøyden som binder sammen Jordan, Syria, Libanon og Israel. Få også med deg noen av de flotte naturparkene. Blant de mest populære er Snir Stream naturreservat der du kan se tempelruiner etter den bibelske byen Dan, og Banias med sine vakre fossefall og ruiner etter den gamle byen Paneas.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service