Bilutleie på Haifa (Check post Haifa)

 

Mest populære i Haifa (Check post Haifa)

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Haifa (Check post Haifa) som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Haifa (Check post Haifa)-stasjon

Adresse

48 Hahistadrut St, 32960 Haifa, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Haifa (Check post Haifa)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Haifa stasjon! Haifa er en svært vakker havneby av betydelig størrelse med mange severdigheter i byen og omegn, og vi gjør det som vanlig helt stressfritt å ordne med personlig transport. Siden filialen vår ligger rett ved motorveien, kommer du deg raskt videre til for eksempel HaKishon park og marina like mot nord. Den shoppingglade vil kunne kose seg på Cinemall kjøpesenter der det også finnes kino, og mot sør kan du komme deg opp i de grønne åsene til Karmel-fjellet som byr på vakker utsikt over sjøen og Haifa by. Det er ikke vanskelig å finne en innbydende strandlinje når du har ditt eget kjøretøy til disposisjon, og det er enkelt å komme seg frem til stasjonen vår som har flere bussholdeplasser bare et steinkast unna.
Hvordan du ordner med leiebil i Haifa

Hvordan du ordner med leiebil i Haifa

Sixt har enkle løsninger for deg som ønsker et kjøretøy å bevege deg rundt med i Haifa, og bilmodellene våre kommer kun fra de mest anerkjente leverandørene. Velg fritt mellom økonomibiler til forbausende lave priser, praktiske familiebiler, romslige minibusser eller 4x4 som tar deg opp i åsene uten problemer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du får alltid tredjepartforsikring med på kjøpet så du slipper unødige ekstrautgifter, og med air condition får du effektiv temperaturregulering i bilkupeen. Vi har også alltid nyttige oppgraderinger som kan berike kjøreturen din i Israel, deriblant barnesete og navigasjonssystem så du finner fort frem.  Du vil få et godt førsteinntrykk av Israel med leiebil fra Haifa stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Haifa (Check post Haifa)

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Haifa (Check post Haifa)?
For å leie en bil med SIXT ved Haifa (Check post Haifa) må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Haifa (Check post Haifa).
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Haifa (Check post Haifa)?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Haifa (Check post Haifa)

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Haifa (Check post Haifa)?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Haifa (Check post Haifa)?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Haifa (Check post Haifa)

Vis mer