Bilutleie i Haifa

 

Mest populære i Haifa

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Haifa (Check post Haifa) som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Haifa

Leiebil fra Sixt for en komfortabel og trygg reise

Leiebil fra Sixt for en komfortabel og trygg reise

Havnebyen Haifa er en av de mest pittoreske byene i Midtøsten og flommer over av rik historie. Har du egen leiebil i Haifa, kan du kjøre gjennom et urbant landskap merket av århundrer med ulike regimer, og som i dag er et stolt eksempel på fredelig jødisk-arabisk sameksistens. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Haifa tilbyr vi et utvalg av kjøretøy som passer enhver smak og behov. Velg mellom kategoriene sedan, stasjonsvogner, 4x4, coupé/sportsbil og minibusser for et større reisefølge. Med egen leiebil i Haifa sikrer du deg stressfri, behagelig og trygg personlig transport og kan nyte turen fullt ut. Vår filial for bilutleie i Haifa ligger rett ved motorveien. Vi er derfor lette å finne samtidig som veien videre er enkel og effektiv. De største fordelene ved å velge leiebil fra Sixt er at vi har inkludert 250 km med fri kjørelengde samt tredjepartforsikring mot skader. Tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåførtillatelse får du for et beskjedent tillegg. Kun 10 minutter unna Haifa flyplass (HFA) finner du Sixt der våre ansatte vil ta deg imot og vise deg til leiebilen.
Pitoresk, historisk og fredelig middelhavsby

Pitoresk, historisk og fredelig middelhavsby

Fra vår filial kommer du deg lett videre mot flere av Israels flotteste attraksjoner. For et overblikk kan det være fint å starte på toppen av det majestetiske Karmel-fjellet sør for sentrum. Nesten uansett hvor du ser, vil øynene dine lande på noe spennende og interessant, deriblant mange nabolag fra det osmanske riket og den britiske mandatperioden. Marinaen med flere vakre offentlige strender og parker er lett tilgjengelig fra Sixt. Den lille byen er også et ypperlig utgangspunkt for å utforske Galilea med bil. Nazareth, Israels største arabiske by, når du for eksempel på en halvtime hvis du kjører egen leiebil i Haifa.
Show more

Greit å vite når du leier i Haifa

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Haifa?
For å leie en bil med SIXT ved Haifa må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Haifa.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Haifa?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Haifa. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Haifa

Hva trenger jeg for å leie en bil i Haifa?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Haifa?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Haifa?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Haifa

Vis mer