Bilutleie
Haifa
Kollaps
Israel // Haifa
Endre personlige detaljer

Leiebil Haifa: Sixt Bilutleie online

Havnebyen Haifa er en av de mest pittoreske byene i Midtøsten og flommer over av rik historie. Har du egen leiebil i Haifa, kan du kjøre gjennom et urbant landskap merket av århundrer med ulike regimer, og som i dag er et stolt eksempel på fredelig jødisk-arabisk sameksistens. På Sixt sin stasjon for bilutleie i Haifa tilbyr vi et utvalg av kjøretøy som passer enhver smak og behov. Velg mellom kategoriene sedan, stasjonsvogner, 4x4, coupé/sportsbil og minibusser for et større reisefølge. Med egen leiebil i Haifa sikrer du deg stressfri, behagelig og trygg personlig transport og kan nyte turen fullt ut.

 
 • Haifa (Check post Haifa)
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Haifa (Check post Haifa)

  Sixt Bilutleie
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil fra Sixt for en komfortabel og trygg reise

Vår filial for bilutleie i Haifa ligger rett ved motorveien. Vi er derfor lette å finne samtidig som veien videre er enkel og effektiv. De største fordelene ved å velge leiebil fra Sixt er at vi har inkludert 250 km med fri kjørelengde samt tredjepartforsikring mot skader. Tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåførtillatelse får du for et beskjedent tillegg. Kun 10 minutter unna Haifa flyplass (HFA) finner du Sixt der våre ansatte vil ta deg imot og vise deg til leiebilen.

Pitoresk, historisk og fredelig middelhavsby

Fra vår filial kommer du deg lett videre mot flere av Israels flotteste attraksjoner. For et overblikk kan det være fint å starte på toppen av det majestetiske Karmel-fjellet sør for sentrum. Nesten uansett hvor du ser, vil øynene dine lande på noe spennende og interessant, deriblant mange nabolag fra det osmanske riket og den britiske mandatperioden. Marinaen med flere vakre offentlige strender og parker er lett tilgjengelig fra Sixt. Den lille byen er også et ypperlig utgangspunkt for å utforske Galilea med bil. Nazareth, Israels største arabiske by, når du for eksempel på en halvtime hvis du kjører egen leiebil i Haifa.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service