Bilutleie på Eilat Sentrum

 

Mest populære i Eilat Sentrum

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Eilat Sentrum som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Eilat Sentrum-stasjon

Adresse

2 Hatmarim St C-Hotel, 88000 Eilat, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Eilat Sentrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på C Hotel Eilat! I denne byen kan du nyte deilige badetemperaturer og uberørt landskap, og alt er mye lettere tilgjengelig når du har et eget kjøretøy til disposisjon. C Hotel Eliat ligger bare noen meter unna sjøen, og siden Eilat ligger helt innerst i Aqaba-gulfen, er vannet svært behagelig og oppvarmet. Dette er Israels sørligste by og en populær turistdestinasjon med mange moderne hoteller, og kjører du mot nord, kan du raskt komme til den flotte Timna Park der du kan se blant annet Salomos søyler og steinformasjonen Soppen. Stasjonen vår ligger nesten rett ved Eilat flyplass, ja faktisk er det i gangavstand unna, og med det samme du møter opp hos oss, vil du bli varmt mottatt av vårt vennlige team.
Sixt har gode tilbud for leiebil fra C Hotel Eilat

Sixt har gode tilbud for leiebil fra C Hotel Eilat

Du kan lett bestille et kjøretøy fra våre brukervennlige nettsider eller via appen vår, og det er også selvsagt mulig å bestille over telefon og deretter komme og hente det skreddersydde kjøretøyet ditt. Kategoriene vi tilbyr her, er familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til gunstige priser, minibusser dersom dere er mange på reise eller robuste 4x4 for villmarksturer. Air condition blir helt uvurderlig siden det nesten er ørkenlandskap i denne delen av Israel, og tredjepartforsikring er alltid forhåndsbetalt av oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ekstrautstyr som dieselmotor og ekstra førertillatelse vil kunne tilpasse leiebilen til ditt behov, slik at du ikke mangler noe når du vil bestille leiebil fa C Hotel Eilat.
Show more

Greit å vite når du leier på Eilat Sentrum

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Eilat Sentrum?
For å leie en bil med SIXT ved Eilat Sentrum må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Eilat Sentrum.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Eilat Sentrum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 41 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Service under og etter utleien
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Eilat Sentrum

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Eilat Sentrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Eilat Sentrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Eilat Sentrum

Vis mer