Bilutleie på Beer Sheva

 

Mest populære i Beer Sheva

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beer Sheva som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Beer Sheva-stasjon

Adresse

1 Pincas Ha'Hozev Street, 84107 Beer-Sheva, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Beer Sheva

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Beersheba stasjon! Beersheba er en svært gammel by og et eldorado for deg som liker bibelsk historie, men du som liker arkitektur, vil også finne flere ting å glede deg over her. Det er flere kjøpesentre like i nærheten av filialen vår der du kan få gjort gode kjøp, og Beersheba elvepark er et særdeles vakkert grøntområde som ligger rett mot sør. Du kan planlegge din egen historiske tur med leiebilen og besøke steder som Abrahams brønn og Negev museum, og Carasso vitenskapspark kan by på mye interessant. Det er også enkelt å komme frem til oss siden Sixt alltid legger stasjonene sine strategisk til. Det er nemlig gangavstand fra Beersheba Center togstasjon som har gode forbindelser til resten av Israel. Flere bussholdeplasser ligger også bare et par minutters gange unna.
Enkelt å ordne med leiebil på Beersheba stasjon

Enkelt å ordne med leiebil på Beersheba stasjon

Israel har både moderne motorveier og småveier som tar deg ut i villmarken, og derfor har vi et variert utvalg av kjøretøy som passer for alle veiforhold. Velg fritt mellom økonomibiler som ikke gjør stort innhugg i reisebudsjettet, brukervennlige familiebiler, robuste 4x4 eller en minibuss for mindre grupper. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi inkluderer flere ekstragoder som alltid viser seg å bli nyttig å ha, deriblant air condition og tredjepartforsikring så du kan føle deg helt trygg på veiene i Beersheba. Tilleggstjenester som GPS og dieselmotor kan lett bestilles over nett eller telefon, så ikke nøl med å bestille leiebil på Beersheba stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Beer Sheva

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Beer Sheva?
For å leie en bil med SIXT ved Beer Sheva må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beer Sheva.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beer Sheva?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 12 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Beer Sheva

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beer Sheva?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beer Sheva?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Beer Sheva

    Vis mer