Bilutleie i Beer-Sheva

 

Våre tjenester ved Beer-Sheva

Behagelig og trygg reise med Sixt

Behagelig og trygg reise med Sixt

Kjent som hovedstaden i Negev-ørkenen sør i Israel, er Beer Shiva er en stor og spennende by. Med egen leiebil i Beer Shiva ligger en rekke med attraksjoner og aktiviteter for dine føtter. Avhengig av hva formålet med ditt midtøsteneventyr er, kan du velge mellom et bredt utvalg av kjøretøy på Sixt sin filial for bilutleie i Beer Shiva. Blant kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4, coupé/sportsbil og minibuss finner du lett en skreddersydd leiebil for din reise i Israel. Sixt sin stasjon for bilutleie i Beer Shiva ligger sentralt plassert rett ved bussterminalen og knyttet til flere av de store veiene. Byens flyplass (BEV) ligger en 20 minutters kjøretur nord for sentrum med buss eller bil. Samtlige av våre leiebiler i Beer Shiva er utstyrt med 250 km ubegrenset kjørelengde samt tredjepartforsikring mot skader. Alle bilene bortsett fra vårt rimeligste alternativ kommer med air condition. Merk at vi hos Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men at spesifikke modellers tilgjengelighet vil variere ved ankomst.
Et sted som vekker lidenskap med sitt skjønnhet og komplekse historie

Et sted som vekker lidenskap med sitt skjønnhet og komplekse historie

Israel er et lite, men innholdsrikt land som lar seg utforske med en leiebil i Beer Shiva. Innenfor bygrensene finner du opplevelser for liten og stor, for eksempel det imponerende luftforsvarsmuseet Hatzerim, Carasso vitenskapspark og det unike monumentet reist for Negev-brigaden under krigen i 1948. En times kjøretur øst for Beer Shiva ligger både Dødehavet, det laveste punktet på jorden, og Masada, en flat fjelltopp og et arkeologisk funnsted av bibelske proposjoner, som så mye annet i Israel. Omtrent like langt sør kommer du til Maktesh Ramon, et geologisk fenomen som med sine flerfargede sandstener, vulkanske fossiler og svimlende proposjoner får lille Israel til å virke enormt.
Show more

Greit å vite når du leier i Beer-Sheva

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beer-Sheva.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Beer-Sheva?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Beer-Sheva. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Beer-Sheva?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 12 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Beer-Sheva

Kan jeg bestille en langtidsleie i Beer-Sheva?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Beer-Sheva?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Beer-Sheva

Vis mer