Bilutleie i Reykjavik

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Reykjavik

Sixt bilutleie i Reykjavik

Sixt bilutleie i Reykjavik

Reykjavik er definitivt Islands største kulturelle smeltedigel, og et godt utgangspunkt for din reise rundt på den vulkanske øyen. Til tross for at selve bykjernen er relativt kompakt og liten, er bilutleie fra Reykjavik et godt utgangspunkt for å oppdage så mye som mulig av denne store øyen. Bilutleie fra Sixt tilbyr et stor utvalg av topp moderne biler som passer perfekt for det varierte terrenget på Island. Som en by hvor det finnes flere biler per innbygger enn noen annen by i verden, er det meget lett og komfortabelt å ta seg rundt i Reykjavik med bil. I Reykjavik og omegn finner du både landets innenriks og utenriks flyplass, og selvsagt finner du også Sixt bilutleie tilgjengelig på begge disse lokasjonene. Vår bilpark byttes ut hver sjette måned for å gi deg en mest mulig behagelig og komfortabel reise. Velg mellom små bybiler eller større SUV hvis du planlegger å dra ut på lengre eventyr. Vi kan dessverre ikke alltid gi deg den eksakte bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil alltid være tilgjengelig for deg ved ankomst. For at din leiebil i Reykjavik skal være optimert dine behov, anbefaler vi at du bestiller ønskede ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete i forkant av din reise. Dette for å være sikker på at disse mulighetene finnes tilgjengelige for deg på din valgte stasjon.
Hva kan du oppleve med leiebil i Reykjavik

Hva kan du oppleve med leiebil i Reykjavik

Reykjavik er verdens mest nordligste hovedstad, og et godt utgangspunkt for å oppleve både by og land i en og samme reise. Med leiebil i Reykjavik er du aldri langt unna historiske attraksjoner, museer og trendy shoppinggater i hovedstaden, til vulkaner, blå laguner og geo-parker. Med leiebil fra Sixt kan du oppleve alt dette i ditt eget tempo, uten å ta hensyn til kollektivtrafikkens ruter og tider. Ikke glem å få med deg vanntårnet Perlan, som er et svært synlig landemerke i det islandske landskapet. I dag huser vanntårnet en restaurant og et museum, og herfra kan du nyte den vakre utsikten over det kuperte terrenget. Vil du ut på lengre eventyr, byr Island på spennende natur til alle årstider, bli med på hvalsafari eller vulkanturer eller kanskje passer fugletitting og hesteridning deg bedre?
Show more
Greit å vite når du leier i Reykjavik
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Reykjavik?
For å leie en bil med SIXT ved Reykjavik må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Reykjavik.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Reykjavik?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Reykjavik. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 986 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
Kjøretøyet
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Reykjavik

Hva trenger jeg for å leie en bil i Reykjavik?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Reykjavik?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Reykjavik?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Reykjavik

Vis mer