Bilutleie i Reykjanesbaer

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Reykjanesbaer

Sixt bilutleie i Rekjanesbær

Sixt bilutleie i Rekjanesbær

Laguner, varme kilder, vulkaner og geysirs er noe av det man forbinder med Island. Med leiebil på Rekjanesbær, en halvøy sørvest på Island, kan du oppleve alt dette og mer til. Her finner du blant annet Islands internasjonale flypass Keflavik. Dette er for mange tilreisende det første møtet med Island, og hva passer vel bedre da enn å plukke opp en leiebil fra Sixt direkte fra flyplassen. Vi har et stor utvalg moderne kjøretøy som passer det kuperte terrenget på Island. Med leiebil fra Sixt ligger alt til rette for å kunne oppdage Islands spennende og dramatiske landskap. På Keflavik flyplass står vår stab klare til å ta i mot deg og din reservasjon hos Sixt. Hos bilutleien på Rekjanesbær tilbyr vi flere topp moderne bilmodeller for at ditt opphold på Island skal være både komfortabelt og praktisk fra begynnelse til slutt. Velg mellom små personbiler eller større 4x4 hvis dere kommer som en større gruppe og vil ut på litt lengre eventyr. I sistnevnte bilkategori får du også plass til ekstra bagasje. Merk at vi ikke kan garanterer at du får eksakt den bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori står selvsagt klar for deg ved ankomst.
Med leiebil i Rekjanesbær og omegn

Med leiebil i Rekjanesbær og omegn

Rekjanesbær kommune, som er den femte største kommunen i landet, har opplevd en boom av nye innbyggere de siste årene. Dette på grunn av sin nærhet til hovedstaden Reykjavik, som ligger kun en snau times kjøretur unna, og også fordi området regnes som en port til resten av verden. Med leiebil i Rekjanesbær er du kun en kort biltur unna Islands vakre og uberørte natur. Uansett om du kommer vinter eller sommer, vil det spektakulære landskapet imponere deg. Med leiebil kommer du deg raskt og komfortabelt rundt på halvøya hvor du blant annet finner den unike Reykjanes Geopark. Sett deg i leiebilen fra Sixt og kjør til tuppen av halvøyen for å beundre de sterke naturkreftene, svarte strendene og høye klippene, et syn du sent vil glemme. Er du sugen på å delta på aktiviteter selv, er Island ansett som et mekka for ekstremsportentusiaster.
Show more
Greit å vite når du leier i Reykjanesbaer
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Reykjanesbaer?
For å leie en bil med SIXT ved Reykjanesbaer må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Reykjanesbaer.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Reykjanesbaer?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Reykjanesbaer. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 986 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
Kjøretøyet
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Reykjanesbaer

Hva trenger jeg for å leie en bil i Reykjanesbaer?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Reykjanesbaer?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Reykjanesbaer?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Reykjanesbaer

Vis mer