Bilutleie på Athen

 

Mest populære i Athen

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Athen som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Athen-stasjon

Adresse

Syngrou Avenue 11/Lempesi, 117 43 Athens, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Athen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Om du besøker Athen for å oppleve historie, i forbindelse med jobb eller kanskje bare for å nyte det gode klimaet, vil Sixt gjerne bistå deg med en leiebil fra vår stasjon i Athen sentrum for å gjøre oppholdet så komfortabelt og praktisk som mulig. Et eget kjøretøy gir deg mobiliteten og friheten til selv å velge hvilke monumenter og attraksjoner du vil besøke, og våre lokalkjente medarbeidere bidrar gjerne med aktuelle reisetips. Vår filial for bilutleie i Athen sentrum ligger strategisk plassert bare noen kvartaler unna togstasjon, trikk- og bussholdeplasser. Det er enkelt å komme seg til oss og også enkelt å ta turen videre på motorvei 91 som effektivt leder deg ut av storbyen. Like ved Sixt sin stasjon i Athen sentrum finner du byens kanskje største attraksjon, det gamle Akropolis hvor du kan vandre blant ruinene som minner om Hellas' storhetstid.
Hvordan skaffe leiebil i Athen sentrum? Enten du skal være i byen en helg eller i flere uker, kan vi ordne med det ideelle kjøretøyet for deg fra Sixt sin stasjon for leiebil i Athen sentrum. Velg blant kategorier som økonomibiler og familiebiler til rimelige priser, minibusser dersom dere reiser i gruppe, SUV som enkelt tar deg opp i åsene, eller kanskje frister det med en cabriolet så du kan nyte middelhavstemperaturen fullt ut. Vi garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Flere praktiske ekstragoder som fri kjørelengde og air condition kommer alltid med i prisen, mens oppgraderinger som ekstra forsikring og barnesete alltid er mulig å reservere i tillegg. Sixt bilutleie i Athen sentrum vil gjerne bidra til å gjøre ditt opphold i Hellas best mulig.
Show more

Greit å vite når du leier på Athen

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Athen?
For å leie en bil med SIXT ved Athen må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Athen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Athen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 745 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Athen

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Athen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Athen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?