Bilutleie
Kourou
Kollaps
Fransk Guyana // Kourou
Endre personlige detaljer

Leiebil Kourou: Sixt Bilutleie online

Langs kysten i Fransk Guyana, der regnskogen møter Atlanteren, ligger Sixt bilutleie i Kourou. Dette er et perfekt utgangspunkt for deg som vil oppleve både byliv og ekte villmark. Her er det tropisk klima året rundt, og dermed kan du nyte deilige temperaturer mens du utforsker dette unike landet. Kategoriene du finner hos oss, er brukervennlige familiebiler til normalt bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 som passer ypperlig til veiene i distriktet, eller minibusser med ekstra god plass. Air condition vil vise seg å bli helt uunnværlig her nær ekvator og er installert i samtlige bilmodeller hos Sixt.

 
 • Kourou

  Sixt Bilutleie
  11 Avenue de Préfontaine
  97310 Kourou

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kourou?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kourou og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri ombooking og kansellering er et ekstragoder vi tilbyr, og med flere forsikringer inkludert gjør du et smart valg når du booker leiebil hos oss. Ved ytterligere behov har vi også barneseter og GPS, samt mulighet for ekstra sjåførtillatelse slik at dere kan dele på å kjøre rundt i Fransk Guyana. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Kourou

Kourou ligger ved Atlanterhavskysten med mange muligheter for deilig badeliv, og om kvelden kan du kjøre inn til bysentrum og spise deilige lokalretter på en restaurant. I Kourou kan du også slå et slag golf nesten midt i regnskogen eller ta en kjøretur langs kysten fra Kourou og nyte utsikten over det endeløse blå havet. Du kan kjøre sørover lenger inn i landet og oppleve tett regnskog, eller kjør mot øst til hovedstaden Cayenne. Mulighetene blir mange med leiebil i Kourou.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service