Bilutleie på Sharm El-Sheikh Naama Bay

 

Mest populære i Sharm El-Sheikh Naama Bay

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sharm El-Sheikh Naama Bay som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Sharm El-Sheikh Naama Bay-stasjon

Adresse

El Salam Road Golden Pyramids Mall, 46619 Sharm El Sheikh, Egypt
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00
Helligdager
10:00 - 20:00

Våre tjenester ved Sharm El-Sheikh Naama Bay

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Sharm El-Sheikh Naama Bay stasjon! Egypt har mange tusen års historie bak seg, og med varme temperaturer året rundt er det ikke rart at dette er et yndet feriested. Stedet er i seg selv et vakkert skue, med sine lekre hoteller med palmetrær og bassenger. Så snart du ruller bilen ut av parkeringsplassen, befinner du deg i hjertet av alt dette. Du kommer deg raskt til hovedveien El-Salam, hvor du kan se stilfulle kasinoer og kjøpesentre, mens vann og strand bare er noen hundre meter unna. Det kjører selvfølgelig flere charterbusser fra Sharm El- Sheikh flyplass til dette strøket, og hvis du heller ønsker å ta en drosje, ligger flyplassen en 10 minutters kjøretur unna. Nattelivet i Sharm El-Sheikh er temmelig livlig, og med ditt eget kjøretøy i besittelse er det enkelt å komme seg dit det er action.
Fordelene ved å leie bil på Sharm El-Sheikh Naama Bay stasjon

Fordelene ved å leie bil på Sharm El-Sheikh Naama Bay stasjon

Sixt har alltid priser som er konkurransedyktige, og faste kunder oppnår mange fordeler ettersom de tjener opp poeng som kan brukes senere. Her finnes kategoriene familiebiler med god plass til alle, firehjulstrekkere som enkelt kan traversere ørkenveiene i Egypt og elegante sportsbiler som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens den spesifikke bilmodellen er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tilleggstjenester som ekstra sjåfør og barnesete til minsten kan ordnes for et lav beløp, mens air condition og tredjepartsforsikring allerede er betalt for. Du vil neppe angre på å leie bil på Sharm El-Sheikh Naama Bay stasjon!
Show more

Greit å vite når du leier på Sharm El-Sheikh Naama Bay

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Sharm El-Sheikh Naama Bay?
For å leie en bil med SIXT ved Sharm El-Sheikh Naama Bay må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sharm El-Sheikh Naama Bay.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sharm El-Sheikh Naama Bay?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Sharm El-Sheikh Naama Bay

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sharm El-Sheikh Naama Bay?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sharm El-Sheikh Naama Bay?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Sharm El-Sheikh Naama Bay

Vis mer