Bilutleie i Sharm el Sheikh

 

Mest populære i Sharm el Sheikh

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sharm el-Sheikh Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Sharm el Sheikh

Hvordan ordne leiebil i Sharm el-Sheik?

Hvordan ordne leiebil i Sharm el-Sheik?

Egypt og Rødehavet er en av verdens beste dykkedestinasjoner. Lei en bil i Sharm el-Sheik og opplev alle de spennende attraksjonene over og under vannoverflaten. Her kan du velge og vrake blant et utvalg uforglemmelige opplevelser, som snorkling og dykking blant tropisk fisk, ørkensafari, vakre strender og livlige markeder. Sixt bilutleie i Sharm el-Sheik ligger strategisk plassert på flyplassen Sharm el-Sheik International Airport (SSH). Hos oss ordner du raskt og enkelt et kjøretøy som gir deg full fleksibilitet i ferien. Solen steker godt om sommeren, og de fleste av våre leiebiler i Sharm el-Sheik kommer med air condition. Våre biler er topp moderne og godt forsikret så du kan føle deg helt trygg på veien. Sixt tilbyr også mange valgfrie fornuftige tilleggsforsikringer. Egypt er et spennende land med mange verdensberømte severdigheter. Skal du reise mye rundt, kan du bestille en GPS og registrere en ekstra sjåfør hos oss. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men en bil i valgt kategori vil stå klar på vår stasjon for bilutleie i Sharm el-Sheik.
Se attraksjoner over og under vann med leiebil i Sharm el-Sheik

Se attraksjoner over og under vann med leiebil i Sharm el-Sheik

Få med deg gamlebyen med det lokale markedet og det livlige området Na%u2019ama Bay. Med din egen leiebil i Sharm el-Sheik får du med deg mange av de vakre strendene som ligger spredt langs kysten. Noen av de mest kjente korallrevene er The Gardens, og se skipsvraket Dunraven og Ras Muhammad National Park som ligger litt utenfor byen. Liker du deg best over vannflaten, kan du kjøre den korte strekningen til nasjonalparken Nabq Bay med vakre strender og grønne mangrovetrær. Eller dra ut i ørkenen til beduinlandsbyene og det kjente Mount Sinai-fjellet med klosteret St. Catherines. Kjører du 90 kilometer nordover, kommer du til beduinlandsbyen Dahab med vakre strender og en mer avslappet atmosfære.
Show more

Greit å vite når du leier i Sharm el Sheikh

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sharm el Sheikh?
For å leie en bil med SIXT ved Sharm el Sheikh må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sharm el Sheikh.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sharm el Sheikh?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sharm el Sheikh. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 69 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Sharm el Sheikh

Hva trenger jeg for å leie en bil i Sharm el Sheikh?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sharm el Sheikh?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sharm el Sheikh?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?